banner198

MHP Yapraklı Belediye Başkan Adayı Güngör 2025 yılında Yapraklı’da doğalgazı yakacağız!

Yapraklı Belediye Başkanı Ömer Güngör, Eldivan ve Orta ilçeleri ile birlikte Yapraklı’ya da doğalgaz sözü verildi ama doğalgaz bir bizim ilçemize gelmedi.

MHP Yapraklı Belediye Başkan Adayı Güngör 2025 yılında Yapraklı’da doğalgazı yakacağız!
banner145

Yapraklı Belediye Başkanı Ömer Güngör, Eldivan ve Orta ilçeleri ile birlikte Yapraklı’ya da doğalgaz sözü verildi ama doğalgaz bir bizim ilçemize gelmedi. Engellendi demek istemiyorum ama istenirse söz verilen doğalgaz Yapraklı’ya gelebilirdi diyorum. Son olarak Sayın Cumhurbaşkanımız söz verdi ve 2025 yılında Yapraklı’ya doğalgaz gelecek.

MHP Yapraklı Belediye Başkan Adayı ve mevcut Belediye Başkanı Ömer Güngör, “Defalarca söz verilmesine rağmen Yapraklı adeta cezalandırıldı ve doğalgaz bu zamana kadar gelmedi. Son olarak Cumhurbaşkanımızın Çankırı’ya geldiği gün ilçemizde yaptığımız mitingde sesimizi Cumhurbaşkanımıza duyuracağımızı söyledik. Bizim bu konuşmamız üzerine Sayın Akbaşoğlu tarafından talebimiz Sayın Cumhurbaşkanımıza iletildi. Sayın Cumhurbaşkanımız “Yapraklı’da doğalgaz yokmuş” dedi. Demek ki bu zamana kadar ilgililer tarafından bu talebimiz kendilerine iletilmemiş. Cumhurbaşkanımız 22 Mart’ta Yapraklı’ya doğalgaz sözü verdi ve inşallah 2025 yılında Yapraklı’da doğalgaz yanacak” dedi.

Biz yaparsa Cumhur ittifakı yapar diyoruz Onlar yaparsa AK Parti yapar diyor

Çankırı’da AK Parti’nin Cumhur İttifakı ruhuna uygun hareket etmediğini söyleyen Ömer Güngör, “ Biz Sayın Genel Başkanımızın talimatları gereği Çankırı’da ittifak ruhuna yakışmayacak her türlü söylem ve eylemden kaçınarak, “Yaparsa Cumhur İttifakı Yapar” diyoruz ama onlar inatla “Yaparsa AK Parti Yapar” siyaseti yapıyorlar. Bu doğru bir siyaset anlayışı değil. Her şeye rağmen biz Sayın Genel Başkanımızın talimatı gereği ittifak ruhuna uygun hareket etmeye devam edeceğiz. Onlar seçim dönemi herkes kalesine geçti diyorlar. Çünkü biz memleketimize ne kadar çok hizmet getirebiliriz onun derdindeyiz. Bunun içinde gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz ve edeceğiz.” sözleriyle AK Parti’nin yerelde ittifak ruhuna verdiği zararı eleştirdi.

Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir dünya için fırıldak olmaya gerek yok

Yaşanılan seçim sürecine de değinen Yapraklı Belediye Başkanı Ömer Güngör, “ Biz seçim çalışmalarımızı 31 Mart akşamı herkesle tekrar yüz yüze bakabilecek şekilde kimseyi karalamadan eleştirmeden eksiklerimizi yapacaklarımızı ifade ederek sürdürüyoruz. Ama maalesef karşıdan öyle bir seçim çalışması ve söylemleri göremiyoruz. Karalamalar yapılıyor. 2019 yılında biz Türkiye’nin en genç belediye başkanı olduğumuzda çoluk çocuk bu işi yapamaz diyenler bugün Yapraklı’ya yaptığımız hizmetleri ve Yapraklı halkının teveccühünü gördüğünde 5 yıl sonra karşımızda 10 aday var. Yapraklı cumhur ittifakına rekor oyla destek vermiş bir ilçe. Yani yapılan algılara ve verilen sözlere bakılınca Cumhur ittifakı Çankırı’da yeni görev alacakmış gibi hava estiriliyor. Ben bir Yapraklılı ve Çankırılı olarak memleketimize gelen her hizmete vesile olanlara teşekkür ederiz. Son olarak Sinop cezaevi görseli ile Yapraklı’ya cezaevi yapılacağı söylendi. Ama ortada hiçbir şey yok. Bu bir algı siyaseti. Otobüsün üstünden bir konuştuk Yapraklı’ya ne varsa yapılacağı söylendi. Bilseydim 5 yıldır konuşurdum. Biraz doluyum ama tüm bunlara cevabı 31 Mart akşamı Yapraklı halkı verecek diye düşünüyorum.”  dedi.

94 TOKİ Konutu bu yıl içerisinde teslim edilecek

Seçim Özel Canlı yayınında 5 yıl içerisinde Yapraklı’ya yaptıklarını ve önümüzdeki 5 yılda neler yapacaklarını görseller eşliğinde anlatan Başkan Ömer Güngör, “ Yapraklı Göleti ve yeni rekreasyon alanıyla Yapraklı’ya nefes alanı ve yaşam alanı sosyal alanlar oluşturacaklarını söyledi.

 Başkan Güngör Ayrıca, Yapraklı’nın konut sorununu 2024 yılı içerisinde teslim edilecek 94 konut ve ikinci üçüncü etap TOKİ projeleri ile çözeceklerini söyledi.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2024, 13:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER