banner306
banner198

Raif Oktay, "Şehri beton yığınına çevirmişler"

İYİ Parti Belediye Başkan adayı Raif Oktay, Çankırı’nın imar sorununa dikkat çekerek, “Şehri beton yığınına çevirmişler, duyunca saçımı başımı yoluyorum “dedi.

Raif Oktay, "Şehri beton yığınına çevirmişler"
banner145

İYİ Parti Belediye Başkan adayı Raif Oktay, Çankırı’nın imar sorununa dikkat çekerek, “Şehri beton yığınına çevirmişler, duyunca saçımı başımı yoluyorum “dedi.

Turan Harmancı moderatörlüğünde Radyo Neşe Basın Kulübü programında gazeteciler Ercan Şeker ve Mehmet Türk’ün sorularını yanıtlayan Oktay, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Şehrin çarpık yapılaşmasına dikkat eken Oktay, “Jeolojik yapı olarak fayların üzerinde olan, 2. deprem bölgesi olan bir şehri beton yığınına çevirmişler. On dokuz kat binalar yapıldığını duyuyorum, saçımı başımı yoluyorum. Yarın o yaptıkları bina takla attığında hesabını kim verecek.” diye konuştu.

Dışarıda yaşayan bir isim olmasının eleştiri konusu yapılmasına aldırmadığını ifade eden Oktay, “Ben Çankırı’nın bütün evlerine girdim, bütün sokaklarına girdim. Tırnağımın izleri var. Raif abiniz ‘öyle dışarından geldi, artist’ ben onları aşmışım. Belediye başkanlığı güzel görevlerdir onların hepsinden geçtim.” şeklinde konuştu.

Değerlendirmelerini sürdüren Oktay, “Cumhuriyet tarihinde Nevzat Ayaz’ı bakan çıkarttık. Sen Nevzat Ayaz’ı seçmez rahmetli Ali Çiftçi dayımı seçersen. Sen Nurettin Ok’u 16 sene meclis başkanı ve bakanlık yapmış kişiyi seçmez, ezanı güzel okuyan İsmail Çoşar’ı seçersen. Onlara saygım sonsuz, onları kötülemiyorum yanlış anlaşılmasın. Ama sistemde, sistem adamı değiller. Al işte bugün ki ekonomik krizlere, sorunlara düşersiniz. Bunları da aşmak için insan kaynaklarına ihtiyaç var.  Yani ülke olarak zordayız ama ilim olarakta bana bir görev verilirse çalışacağım, edeceğim. Kaybederim -kazanırım umurumda değil. Bana Çankırılının güzel, sevgi- gönül bağı bu göreve diyor ki; ‘gel mücadeleni yap!’ bizde senin yanındayız.” dedi

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2018, 04:57
YORUM EKLE
YORUMLAR
UFUK ÖZEN
UFUK ÖZEN - 5 yıl Önce

HAYIRLI olur inşaAllah

Asım serbes
Asım serbes - 5 yıl Önce

Aynen doğruları söylüyorsun başkanım bu işte tecrübe ister yolun yolumdur Allah'ım yolunu açık eylesin baskanim

Murtaza Yiğit
Murtaza Yiğit - 5 yıl Önce

Doğru söze ne denir.

Mustafa AÇIKGÖZ
Mustafa AÇIKGÖZ - 5 yıl Önce

Başkanım çok güzel anlatmışsınız

Fatih celik
Fatih celik - 5 yıl Önce

Allah yolunuzu açık etsin ama kazanırım kaybederim umrumda değil sözünü hi" c beğenmedim çok anlamsız bir söz

SIRADAKİ HABER

banner304