banner198

Zeynep Yıldız: Yapraklı’ya doğalgaz gelmesi için çalışıyoruz!

AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, Yapraklı’nın doğalgaz sorununu çözmek için çalıştıklarını söyledi.

Zeynep Yıldız: Yapraklı’ya doğalgaz gelmesi için çalışıyoruz!
banner145

AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, Yapraklı’nın doğalgaz sorununu çözmek için çalıştıklarını söyledi.  

Yapraklı Dernekler Federasyonu Yılın Enleri Ödüller Törenine katılan Ankara Milletvekili Çerkeş saçaklı hemşerimiz Zeynep Yıldız programı canlı yayınla ekranlara getiren Çankırı Postası Canlı Yayınına katıldı.

Ankara İvedik OSB’de düzenlenen ve Çankırı Postası tarafından canlı olarak yayınlanan Yılın Enleri Ödül Töreni’nde kameralarımıza özel açıklamalar yapan AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, Yapraklı ilçesine en yakın zamanda doğalgaz gelmesi için çalıştıklarını söyledi.

Aslen Çerkeşli olan ve iki dönemdir Ankara Milletvekili olarak parlamentoda görev yapan Zeynep Yıldız, “ Yapraklı ilçemizin doğalgazı ne kadar çok istediği ile ilgili talepler çeşitli yollardan bana da sıkça geliyor. Konuya ilişkin Grup Başkanvekilimiz M. Emin Akbaşoğlu ile birlikte sürekli irtibat halindeyiz ve konuyu yakından takip ediyoruz. 

Grup Başkanvekilimiz, hakikaten her zaman her noktada Çankırı’nın her meselesini yakından takip ediyor. Diğer ilçelerimizde olduğu gibi ilçeler arasında adaletin sağlanması için Yapraklı ilçemizin de doğalgaza kavuşması çok önemli. Çünkü Yapraklı bunu hak ediyor. En yakın zamanda Yapraklı ilçemize bu müjdeyi vereceğimize inanıyorum.” dedi.

Ankara ve Çankırı bir bütündür parçalanamaz!

Açıklamasında ayrıca Ankara’da sivil teşkilatlanma anlamında Çankırı’nın en önde gelen illerden biri olduğunun altını çizen Milletvekili Zeynep Yıldız, “ Bu güçlü örgütlenme Çankırı’ya hizmet noktasında bizim elimizi daha güçlü kılıyor. Kaldı ki, biz Ankara ve Çankırı’yı bir bütün olarak görüyoruz. Hem kültürel yapısı hem coğrafi yakınlığı ile Ankara ve Çankırı bir bütündür parçalanamaz.  Ben Ankara’da Çankırılı hemşerilerimin güçlü desteğini hep arkamda ve yanımda hissediyorum. Bu güçlü destekle bizde hem Ankara’ya hem Çankırı’ya hizmet etmeye devam ediyoruz. Böylesine anlamlı bir gecede de hemşerilerimle bir arada olmaktan son derece mutluyum.“ ifadelerini kullandı.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2023, 21:20
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet
Mehmet - 4 ay Önce

En çok oy veren ilçe yapraklı olmasına rağmen maalesef yeterince gelişmemiş bir ilçe

Yapraklılı
Yapraklılı - 4 ay Önce

Yapraklımızın bu sorununu gündemde tuttukları için Çankırı Postası yetkililerine teşekkür ediyorum. Şimdiye kadar cepte görüldüğü için vaatlerle geçiştirilerek kaderine terkedilen ve unutulan Yapraklı için vaatlere değil icraate ihtiyacımız var. İlgili kurum ve firma 2026 dan sonra planlamaya alınabileceği cevabını veriyorlar. Yani yakın zamanda bir çalışma gözükmüyor. Bakacağız edeceğiz ile olmuyor. Yapraklı insanı hakkı olanı talep ediyor.

SIRADAKİ HABER