banner198

Çankırılı Avukat Ahmet Ersoy Beşiktaş Jk Hukuk Kurulu Üyesi oldu

Çankırı Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Av. Ahmet Ersoy Beşiktaş JK Hukuk Kurulu Üyesi oldu.

Çankırılı Avukat Ahmet Ersoy Beşiktaş Jk Hukuk Kurulu Üyesi oldu
banner145

Çankırı Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Av. Ahmet Ersoy Beşiktaş JK Hukuk Kurulu Üyesi oldu.

Çankırı Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Oğuzhan Akbaba konuyla ilgili yazılı açıklamada bulunda. Oğuzhan Akbaba,  “Yönetim kurulu üyemiz Av. Ahmet Ersoy’un kulübümüz hukuk kurulu üyesi olarak görev alması bizleri son derece mutlu etmiştir. Kulübümüzde önemli bir görev alan Av. Ahmet Ersoy’un hem derneğimizi hem de Çankırı’mızı en iyi şekilde temsil edeceği ve yaptığı çalışmalarla Çankırı’mızın adını dile getirecek olması bizleri son derece onurlandıracaktır. Dernek olarak her zaman dile getirdiğimiz Anadolu Beşiktaş’ın kalbidir söyleminin bu görevlendirme ile önemini bir kez daha anlamış olduk. Çankırı’nın önemli hukuk bürolarından biri olan Eylül Hukuk Bürosunda görev yapan hem de derneğimizin yönetim kurulu üyesi olan Av. Ahmet Ersoy’a almış olduğu bu görevde başarılar dileriz. Kazanan Çankırı’mız olmuştur.” dedi.

Göreve getirilmesiyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Av. Ahmet Ersoy, “Başkanımız Sayın Hasan Arat'ın dediği gibi ‘Beşiktaş'ın kimseye borcu yoktur, herkesin Beşiktaş'a borcu vardır.’ Her Beşiktaşlı gibi ben de o formayı sırtıma geçirerek bu kulübe hizmet etmek hayalini kurdum. Bu büyük armaya hizmet hayalimi sporcu olarak olmasa da, Beşiktaş Hukuk Kurulu Üyesi olarak görev yapmak suretiyle yerine getirmek şahsım adına büyük bir mutluluk ve övünç kaynağıdır. “ ifadelerine yer verdi.

Ersoy, “Yumruğumuzu vurup, masaları kırıp, olayları halletmemizi tavsiye ediyorlar. Biz kanunlara saygılıyız.” diyerek adaletin, hukukun önemini vurgulayan efsane Başkanımız Süleyman Seba'nın izinde kulübümüz adına hukukun üstünlüğü için elimden gelen tüm gayreti göstereceğim. Bu vesile ile kendisini tekrar rahmet ve minnetle anıyorum. Bu amacımı gerçekleştirme fırsatı bulmamda emeği geçen Kulüp Başkanımız Sayın Hasan Arat'a, Hukuk Kurulu Başkanımız Sayın Av. Altın Mimir'e ve Dernek Başkanımız Sayın Oğuzhan Akbaba'ya teşekkür ederim.” açıklamasında bulundu.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2024, 21:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER