banner198

Kastamonu’da saha temizlenmeyince maç ertelendi!

Kastamonu Özel İdare KH ile Çankırı Saray Spor karşılaşması karın temizlenememesi engeline takıldı.

Kastamonu’da saha temizlenmeyince maç ertelendi!
banner145

Kastamonu’da saha temizlenmeyince maç ertelendi!

Kastamonu Özel İdare KH ile Çankırı Saray Spor karşılaşması karın temizlenememesi engeline takıldı. Kulüp Başkanı Metin Kılıç sahanın bilerek temizlenmediğini ima ederek aynı gün GMG Kastamonuspor – Arnavutköy maçının gerekli tedbirler alınarak 1 saat gecikmeli de olsa oynandığına dikkat çekti.

Bölgesel Amatör Lig 12. Grup 11. hafta oynanması gereken Kastamonu Özel İdare KH ile Çankırı Saray Spor maçı yoğun kar yağışı sonrası zeminin temizlenememesi nedeniyle oynanamadı.

Maçın oynanacağı saatte zemini kontrol eden maçın orta hakemi Cem Alpay, karla kaplı zeminde futbol oynanamayacağını hükmederek maçı tatil etti.

Konuya ilişkin temsilcimiz Çankırı Saray Spor Kulübü tarafından yapılan resmi açıklama şu şekilde;

“24.12.2023 Pazar günü saat 14.00’da oynanacak olan Kastamonu ÖİKH maçımızın yoğun kar yağışı ve oynanacak olan sahanın temizlenememesinden dolayı maç ileri bir tarihe ertelenmiştir.

Maçın oynanması için çabamız, karı temizlemek için yeterli ekipman yok veya arızalı gibi nedenlerle karşılıksız kalıp saha temizlenmemiştir.

Meteorolojiden bir gün öncesinden yapılan uyarılara dikkat edilmemiş ve gerekli tedbirler alınmamıştır.

Aynı gün oynanması gereken 2. Lig Kırmızı Grup mücadelesi GMG Kastamonu spor – Arnavutköy maçı gerekli tedbirler alınarak 1 saat gecikmeli de olsa saha temizlenerek oynanmıştır. 

Takdiri siz sporseverlere bırakıyoruz.”

Maçın ne zaman oynanacağına Türkiye Futbol Federasyonu karar verecek.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2023, 21:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER