banner198

Çankırı federasyonlarından Altınok ve Çoktan’a destek gecesi!

Ankara’da faaliyet yürüten dört Çankırı Federasyonu, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok ve Keçirören Belediye Başkan adayı Zafer Çoktan’a destek gecesi düzenledi.

Çankırı federasyonlarından Altınok ve Çoktan’a destek gecesi!
banner145

Çankırı federasyonlarından Altınok ve Çoktan’a destek gecesi!

Ankara’da faaliyet yürüten dört Çankırı Federasyonu, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok ve Keçirören Belediye Başkan adayı Zafer Çoktan’a destek gecesi düzenledi.

Yapraklı Dernekler Federasyonu, Kurşunlu Dernekler Federasyonu, Şabanözü Dernekler Federasyonu ve Çerkeş Dernekler Federasyonunun düzenlediği organizasyonda AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok ve Keçirören Belediye Başkan adayı Zafer Çoktan’a destek mesajı verildi.

Keçiören’de bulunan Mevlana Kültür Merkezinde düzenlenen geceye, Ankara milletvekili Zeynep Yıldız, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Keçiören Belediye Başkan Adayı Zafer Çoktan, AK Parti Keçiören ilçe başkanı Kadir Karapınar, MHP Keçiören ilçe başkanı Metin Bayrakçı, Keçiören belediyesi başkan yrd. Metin Akdemir, AK Parti Keçiören Belediyesi meclis üyesi Mehmet Ayhan, MHP Keçiören meclis üyesi adayı Rafet Yıldız, AK Parti Keçiören Meclis üyesi adayı Ahmet Öztürk, MHP Altındağ meclis üyesi adayı ve Ortalılar Dernek Başkanı Yunus Yarımkaya, Gazi Mustafa Kemal Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Uğur Yıldız ve Hastane müdürü Nuh Dönmez, Zabıta Teşkilatı Federasyonu Başkanı Abdurrahman Karabudak, Ankara Çankırılılar Derneği Başkanı Kamil Karakuş, Çankırı Bürokratlar Derneği başkanı Ercan Irmak katıldı.

Dört ilçe federasyonu adına açılış konuşmasını Yapraklı Dernekler Federasyonu Başkanı İsa Yaman yaptı.

Yaman konuşmasında şu mesajları verdi:

“Şanlı tarihimiz, geçmişten bugüne gurur duyduğumuz zaferlerle doludur. Bu zaferleri, vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerimize ve gazilerimizin varlığına borçluyuz. Biz, bu varlığın değerine, asaletine ve karakterinin sağlamlığına inanmış milletin evlatlarıyız. Mikro milliyetçilik den ziyade makro bir gelişim adına birlikte hareket edebilmektir kaynaşmak.  Ankara da Çankırı demek Kurumsallaşmanın önüne kişisel yaklaşımı koymama ve bu doğrultuda Bir olmak iri olmaktır. Vatan a değer katacak doğrultuda il ve ilçelerimizi geliştirebilecek kapasite adına Türkiye ye faydalı hale getirmek için değişim ve gelişim şarttır. Bu gün biz Çankırı ilçelerimizin Yapraklı, Kurşunlu, Şabanözü ve Çerkeş Dernekler federasyonları olarak Hızlanmanın gereği olan yerde yerimizi aldık. Almaya da devam edeceğiz. Yaşanılabilir Şehirler için Birlik ve Dirlik adına Vira Bismillah…

Bizler yerel seçimler önce hem siyasi arenada yer alan arkadaşlarımızı hem bürokratlarımızı ve halkın siyasi irade koyarak seçtiği vekillerimizi,  birlik ve bütünlük hissi vermek ve Yarenler diyarı Çankırımıza her manada destek olmak adına ben sen değil biz olmak ve yaptığımız programın kişisel planlar yerine Kurumsal plan yapmanın doğru olduğu hissi ile stratejik açıdan da yerimizi aldık.

Turgut Altınok ve Zafer Çoktan başkanlarımızın son 5 yıllık görev süreci boyunca Çankırılı hemşerilerine mümkün olduğunca destek olduğuna şahitlik ettik. Ahde vefa olarak bizlerde bugün onların yanındayız. Keçiören çoktan zaferi hak etti, Ankara’ya da artık Altınok ile hızlanma zamanı diyoruz.

Çankırılılar olarak nüfus yoğunluğumuz oldukça fazla olmasına rağmen maalesef temsil noktasında hemşerilerimizi azınlıkta olarak görüyoruz, Allah’ın izniyle biz üzerimize düşeni yapacağız, ancak 31 Mart’ta yeni dönem başlarken bu konuda sizlerinde temsil makamlarında belirlemeler yaparken yüksek hassasiyet göstermenizi rica ediyoruz.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2024, 12:26
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yapraklılı
Yapraklılı - 2 ay Önce

STK lar temsil emanetini aldıkları yöre halkının haklarını yasal tüm merciler ve kamuoyu nezdinde dile getirip talep etmek üzere kurulurlar. Bu nedenle de siyaset üstü olmaları, tabiatları gereği zaruridir. Aldıkları temsil yeteneğini ırk, dil, din ayrımı ve özellikle de siyasi görüş taraftarlığı yapmadan kullanmalıdırlar. Bu tablo çok yanlış, zira bu federasyonlar içinde çok farklı görüşten insanımız bulunmakta olup bu çok doğaldır. Bir kesimin desteğini alan A partisinin adayını, karşı görüşte olan üyelerin varlığına rağmen açıkça desteklemek çok büyük bir hatadır. Unutulmamalıdır ki siyasi partiler seçmenin iradesini farklı görüşler üzerinden yansıtmak üzere kurulmuş temsilcilerdir. Aslolan bütün unsurlarıyla birlikte Türk Milletidir. Milletin, seçtiği hiçbir temsilciye borcu olamaz. Seçilenler göreve talip olurlar bundan dolayı da bu aziz millete borçludurlar.

SIRADAKİ HABER