banner198

Cübbeli’nin bu Dua’sına ‘AMİN’ denir! VİDEO

İsmail ağa cemaatinin önde gelen hatiplerinden Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, son vaazında Hizbullah lideri Hasan Nasrallah’a ettiği dua ile gündemdeki yerini korudu.

banner145

 ÇANKIRI POSTASI /ÖZEL: İsmail ağa cemaatinin önde gelen hatiplerinden Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, son vaazında Hizbullah lideri Hasan Nasrallah’a ettiği dua ile gündemdeki yerini korudu. Esed’e destek için gerekirse Suriye’de savaşmaya gideceğini söyleyen Nasrallah’a ateş püsküren Cübbeli Ahmet Hoca, “Esed’e nasıl destek oluyorsun Ey gidi Nasrallah? Kafanda kocaman sarık,  bi tutam sakal uzatmışsın, cübbe giyiyorsun görende seni molla zannediyor” dedi. Uygur Türklerinin Doğu Türkistan’da çocuklarını bile doğuramadıklarını belirten Cübbeli Ahmet Hoca, Çin hapishanelerinde ki Doğu Türkistanlı Müslüman sayısının Yahudi’nin elindeki Filistinliden daha fazla olduğunu belirtti.  


Görende seni molla zannediyor!

Suriye’de 1300’den fazla mazlum Müslüman’ın kimyasal silah kullanılarak şehit edilmesinden duyduğu üzüntüyü dile getiren Cübbeli Ahmet, “Esed melununun Şii’nin ve Nusayri rejiminin kimyasal silahlar vasıtasıyla 1330 müslümanı şehit ettiğini anlattı.

Esed’e destek için gerekirse Suriye’de savaşmaya gideceğini söyleyen Nasrallah’a ateş püsküren Cübbeli Ahmet Hoca, “Esed’e nasıl destek oluyorsun Ey gidi Nasrallah? Kafanda kocaman sarık,  bi tutam sakal uzatmışsın, cübbe giyiyorsun görende seni molla zannediyor. Diyorsun ki Esed’e, gelecem sana yardım edecem. Gelip Müslümanın sabisini mi keseceksin? Çoluk çocuğunu kesiyorlar, kadınlarına tecavüz ediyorlar, sen bu kadar ehlisünneti nasıl kesiyorsun? Sen nasıl Müslüman’ım diyorsun? Kafandaki sarıktan da mı utanmıyorsun?” diye sordu.    


Şiiliğin Müslümanlar için büyük bir bela olduğunu belirten Cübbeli Ahmet, “Sen nasıl Esed’e yardım edersin! Esed cenabet adam, gusül yok, itikat yok. Sen ‘sarıklıyım diyorsun’ buna nasıl yardım edersin” şeklinde konuştu.


Müslümanları mezhep taassubundan kurtarması için Allah’a dua eden Cübbeli,  “Bu Şiilerin belasından ehlisünneti kurtar. Her belanın içinde bir tuzları var! Türkiye’de bile karışıklıkların içerisinde bile Şii’ler var” iddiasın bulundu.


Doğu Türkistan pes perişan!

Uygur Türklerinin doğu Türkistan’da çocuklarını bile doğuramadıklarını belirten Cübbeli Ahmet Hoca, Çin hapishanelerinde ki Doğu Türkistanlı Müslüman sayısının Yahudi’nin elindeki Filistinliden daha fazla olduğunu belirtti.  Doğu Türkistanlı Müslümanlar inim inim inlediğini anlatan Cübbeli Ahmet, “Benden başka hiç kimse onlara dua etmez benden başka ananda yok onları.  Sadece Suriye, sadece Mısır değil ki, Doğu Türkistan’da pes perişan” diye konuştu.


Dünya’nın en büyük gâvurunun Çin olduğunu ifade eden Cübbeli, “Çin’le işiniz mi var, gücünüz mü var? Çin hakkında niye konuşmuyorsunuz onu da anlamıyorum?”dedi.


“Dünya’da ne kadar Müslümana zulüm eden gavur varsa hepsinin nizamını batır ya rabbi” diye dua eden Cübbeli, “hepsinin gücünü iptal eyle! Doğu Türkistanlı Müslümanlara, Filistinli, Gazze’de ki Müslümanlara yetiş ya Rab” diye dua etti.


Kerkük’te ki Müslüman Türkler’in büyük sıkıntı içerisinde olduklarını vurgulayan Cübbeli Hoca, “Türkmenler o kadar büyük sıkıntı yaşıyorlar ki, yapılanların çoğundan haberimiz bile olmuyor. Arakan öyle kan ağlıyor! Müslüman olanları çiğ çiğ kesip yiyorlar. Yarabbi Ehli İslam’a yardım eyle! Ehli İslam’ı aziz eyle! Ehli şirki zelil eyle!” diye dua etti.


Gavur veriyor parayı Müslümanı Müslümana Kırdırıyor!

Mısırda 3 binden fazla şehit olduğunu belirten Cübbeli, Müslümanın müslümana kırdırıldığını söyledi. Mısır’da ölen şehitlere de dua eden Cübbeli, “ Mısır’da ki İhvanı Müslümi muhafaza et Yarab! Müslümanlara akıl fikir ihsan eyle” diyerek duasını tamamladı.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2013, 15:08
YORUM EKLE
YORUMLAR
ummuhanozgun
ummuhanozgun - 9 yıl Önce

Amiiin.Allah c.c. olsun.Rabbim dualarını tez zamanda kabul buyursun.

SIRADAKİ HABER