banner198

Sendikal vesayetçiler Vali Özcan'ı hedef aldı!

Protokol kazasına imza atan Sağlık Sen Çankırı Şube Başkanı Tuna Dinç'in, Özcan'ı Sağlık Sen Genel Merkezine şikayet ettiği ortaya çıktı.

Sendikal vesayetçiler  Vali Özcan'ı hedef aldı!
banner145

 Protokol kazasına imza atan Sağlık Sen Çankırı Şube Başkanı Tuna Dinç'in, Özcan'ı Sağlık Sen Genel Merkezine şikayet ettiği ortaya çıktı.

 

Çankırı Valiliği ile Sudan Orta Darfur Eyaletinin "kardeş şehir" anlaşmasında protokol imza töreninde koridorda telefonla konuşurken Sudan Orta Darfur Eyalet Valisi Jafar Abdel Hakem İshaq'a çarpan ve bu yüzden  Vali Vahdettin Özcan'dan azar yiyen  Sağlık Sen Çankırı Şube Başkanı Tuna Dinç'in, Özcan'ı Sağlık Sen Genel Merkezine şikayet ettiği ortaya çıktı.

 

Sağlık Sen Genel Merkezinden yapılan açıklamada; Vali Özcan Tuna Dinç'ten  özür dilemeye davet edildi. Özcan'ı eski Türkiye'ye yakıştıran Sendika Genel Merkezinin  Vali ile personeli arasında yaşanan olaya siyasi söylemler katarak farklı bir boyut kazandırmaya çalışması ise dikkatlerden kaçmadı.  

 

 

Bürokratik oligarşi ve yeni Türkiye vurgusu yapılan açıklama şöyle;

 

 

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, yabancı bir ülke heyetinin ziyareti esnasında, koridordan geçmekte olan Çankırı Şube Başkanımız Tuna Dinç’in dalgınlıkla, heyetten bir kişiyle fiziki bir temas yaşaması sonrası, valilik makamına yakışmayacak ifadeler kullanmıştır.

 

Kaza ile ve tamamen istem dışı gerçekleşen olay sonrası, Şube Başkanımız söz konusu kişiden özür dilemesine karşın, Vali Özcan daha sonra Şube Başkanımızı makamına çağırtarak hakaretlerde bulunmuş ve rencide etmiştir.

 

Valilik makamı, bir ilde devletin temsil yeri, makamdakiler de devletin temsilcisidir. Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız bu milletin tamamını kucaklayıp, birlik ve beraberlik mesajlarıyla Yeni Türkiye’ye giden yolu inşa etmektedir. Ancak Çankırı Valisi Sayın Vahdettin Özcan, bir sivil toplum örgütünün temsilcisine, kaza ile yaşanan bir olaydan dolayı, herkesin gözü önünde rencide edici sözler söylemiş ve makamın verdiği yetkiyle, olayı güç savaşına döndürmüştür. Yaşanan, bu olay Yeni Türkiye’ye yakışmamaktadır. Eski Türkiye’nin bürokratik oligarşisiyle Yeni Türkiye’ye gidilmeyeceği bilinen bir gerçek olmasına karşın, ayak diremeler sadece bu kişilerin niyetlerini ortaya koymaktadır.

 

Çankırı Valisi Sayın Özcan’ı, hatadan dönmenin veya hatasını fark etmesinin erdemliliği ile Şube Başkanımız Tuna Dinç’ten özür dilemeye davet ediyoruz. Aksi durumda, Sayın Vali hakkında Şube Başkanımız yasal haklarını kullanarak yargı yoluna başvuracaktır. Sağlık-Sen olarak biz de Şube Başkanımızın bu haklı davasında sonuna kadar her türlü destekçisi olacağımızı açıklıyoruz.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2015, 05:30
YORUM EKLE
YORUMLAR
Tarık
Tarık - 9 yıl Önce

terbiyesizliğin alemi yok vali bey yerden göğe kadar haklı!

Yüksel TEKE
Yüksel TEKE - 9 yıl Önce

Sayın Valimiz Vahdettin beyi çok iyi tanırız. Yaşanan talihsiz olayda kasıtın olup olmadığını, malum kişiye niye böyle davrandığını en iyi kendileri bilir. Ama hiçbir zaman keyfi hareket etmediğine muhakkak bir sebebi olduğuna eminim. Çünkü Sayın Valimiz, İlimizde görev yaptığı Beş yıldır, Personeline ve bizlere karşı hem saygıda kusur etmeyen, hem de Beyefendi bir kişiliğe sahiptir. Şehit Babasının elini öpen, Şehit Ailesi ve Gaziye ayağa kalkarak saygı gösterecek kadar mütevazıdir.

geçmiş olsun
geçmiş olsun - 9 yıl Önce

bu adamlar vali gibi sert kayaya hak yolunda olan adama çarptılar. kendilerine geçmiş olsun diyorum şimdiden.

Mehmet Sarı
Mehmet Sarı - 9 yıl Önce

asil tuna nin ve murat in özür dilemesi gerek kimden biliyormusunuz? tüm çankiri kamuoyundan, çünkü gereksiz yere meşgul ediyorlar hepimizi. ayrica gezerek aldiklari maaşlarida geri iade etmeleri gerekir.

hastane personeli,
hastane personeli, - 9 yıl Önce

hastanemizdeki bir uzman doktordan, verem teşhisi ile istirahat raporu alıp siyasilerin arkasında dolaşan kişiden mi bahsediyorsunuz? normal de bir verem hastasının, ankara sanatoryum hastanesinde yatıp da tedavi olması gerekmiyor mu? hüseyin filiz'in hastane ziyaretinde refaket etmesi ile aynı gün istirahatli olması nasıl bağdaşıyor?

Hemşire ve Memurlar adına
Hemşire ve Memurlar adına - 9 yıl Önce

Hastane Yönetimine sesleniyorum. Lütfen Çankırı da bir kaosa meydan vermemek adına bu tuna ve Murat Taşkıran şimdiye kadar kaç kez mesaiye gelmişler ne iş yapmışlar araştırmalarını istiyoruz. Bizler de bu hastane çatısı altında onca insana hizmet verip bin türlü hakaretlerine maruz kalıyoruz. Ama bir saat izin alabilmek için göbeğimiz çatlıyor. Yeter artık herkesin canı burnunda bir gün hastane gerçekten ciddi ciddi iş bırakacak. Bu yönetimden memnun değiliz.bu kadar haksızlığa sırf koltuk elden gitmesin diye kukla gibi gülücükler dağıtan bir yönetime şirket personellerine teslim olan kendini yönetici sayan koltuk meraklılarına lanet olsun. Oyuncak oldu hastane yönetimi. Gelen giden belli değil. Ne baş belli ne çalışan belli. Evlerde huzurumuz kalmadı. Zoraki geliyoruz artık çalışmaya. Günü kurtarıyoruz. Sebep olanlara hakkımız haram olsun inşaallah

MUSTAFA DENİZLİ
MUSTAFA DENİZLİ - 9 yıl Önce

tuna yine koşa koşa gidip ankaraya ağlamiş . bi̇i̇i̇ vali̇ beyi̇ şi̇kayet etmemi̇şti̇n onu da yaptin. çslişanin hakkini korumazlar.kendi̇ çikarlari olunca hemen tirnaklarini çikariyorlar. gercekten çok yazik.söylenecek bi̇şey yokkkk

Murat
Murat - 9 yıl Önce

Bir ilde Devletin temsilcisi Vali, güya sendika başkanı kimliğiyle bulutların üzerinde gezen kelle avcısı makam meraklısı laboratuvar teknisyeninden Özür dileyecek öylemi. utanmadan bunu devletin valisinden istiyorsun. yazıklar olsun senin adamlığına insanlığına. Sen önce çeşitli kumpaslarla makamında ettiğin insanların yerine nasıl göz diktin onun hesabını ver özrümü dile. yalan iftiralarla nasıl hayatlarını alt üst ettiğin insanlardan Özür dile helallik al. Genel merkezi bile yalanlarınla bu işe alet ettin. Allah'tan Korkmaz kuldan utanmaz sen ne tehlikeli bir insanmışsın be


SIRADAKİ HABER