banner198

Bölükbaşı “Kendi anketlerinde hüsrana uğrayacaklarını biliyorlar!-

MHP Milletvekili Adayı Fehmi Bölükbaşı, AKP adayı Hüseyin Filiz'e teşekkür edilen billboardlarda isimi bulunan bazı oda başkanlarıyla yaptığı görüşmede, oda başkanlarının korktukları için istemeye istemeye teşekkür mesajına katıldıkları iddiasında bulundu.

Bölükbaşı “Kendi anketlerinde hüsrana uğrayacaklarını biliyorlar!-
banner145
MHP Milletvekili Adayı Fehmi Bölükbaşı, AKP adayı Hüseyin Filiz'e teşekkür edilen billboardlarda isimi bulunan bazı oda başkanlarıyla yaptığı görüşmede, oda başkanlarının  korktukları için istemeye istemeye teşekkür mesajına katıldıkları iddiasında bulundu.


Milliyetçi Hareket Partisinin Belediye Meydanında hemşerimiz sanatçı Turgay Başyayla'nın verdiği konserde konuşan milletvekili adayı Fehmi Bölükbaşı, konser öncesi Turgay Başyayla'nın konser pankartının indirilmesine tepki gösterdi.


Bu durumun aynı şekilde kendisinin başına da geldiğini söyleyen Bölükbaşı, 7 Haziran seçimlerinde gereken cevabı sandıkta vereceklerini ifade etti.


-Kendi anketlerinde hüsrana uğrayacaklarını biliyorlar!-

Elli güne yaklaşan seçim çalışmasında Çankırı'nın ilçeleri ile bakan evlatlarına değil vatan evlatlarına oy vereceğine olan inancını ifade eden Bölükbaşı " Üç gün önce kendi yaptıkları anket çalışmaları hüsrana uğrayacakları sonucunu gösteriyor ki; üç gün önce seçim ofisimize pervasızca, saygısızca saldırıda bulundular. Buradan onları Allah'a havale ediyoruz.7 Haziranda gereken cevabı vereceğiz. dedi.


AKP adayı M. Emin Akbaşoğlu'na yüklenen Bölükbaşı, "Biz İstanbul'dan atamayla vekil adayı gösterilmedik. Çocukluğumdan beri şerefi ile haysiyetimle bu memlekette yaşadım. Rabbim aklımızı şaşırtmasın, nefsimize düşürtmesin." şeklide konuştu.

 

-Artık Mağduriyetleri kalmadı!-

On üç yıldır AKP'de il bazında siyaset yapan üst düzey bir yöneticinin gizlice kendisine mesaj gönderdiğini aktaran Bölükbaşı, "Korkuyorlar, endişeleniyorlar şunu söylüyorlar 'biz sizinle yürüyoruz'. Sadece Türk -İslam sevdalıları değil, bütün halkımız bizimle yürüyor. İnanıyorum ki hırsıza artık dur diyecekler. Çünkü artık mağduriyetleri kalmadı" ifadelerini kullandı.

 

Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı olarak iki dönem hizmet ettiğini söyleye Bölükbaşı, "Sayın milletvekilimiz  tarafından arkada da bulunuyor billboardlara bir afiş astırılmış. "OSB'ye yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı teşekkür" ederim yazıyor. Bu teşekkür mesajında adı geçen oda başkanlarının bir kaçı ile görüştük. 'Mecburen katıldık, bizim öyle bir söylemimiz yok!  Korkuyoruz' dediler. Korkmayın 7 Haziran akşamı  afişlerle birlikte bunlar sonlarını hazırladılar ve sandığa gömülecekler." dedi.


 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2015, 07:16
YORUM EKLE
YORUMLAR
ALİ
ALİ - 9 yıl Önce

si̇vi̇l toplum örgütleri̇ bunun hesabini sormalidirlar aksi̇ takdi̇rde açikça taraf tuttuklari anlaşilir..i̇stemeden nasil böyle bi̇r yazi yazilabi̇li̇rki̇.bu gerçekler sandiğa da yansimasini temmenni̇ edi̇yoruz..

SIRADAKİ HABER