banner198

Mithat Kılıç Karali'ye “nankörlük etme, otur yerine“ sözleri

Çankırı Belediye Başkan Yardımcısı Mithat Kılıç, yaptığı yazılı açıklamada Çankırıspor Başkanı Sevda Karaali'ye zehir zemberek sözlerle yüklendi.

Mithat Kılıç Karali'ye “nankörlük etme, otur yerine“ sözleri
banner145
Çankırı Belediye Başkan Yardımcısı Mithat Kılıç, yaptığı yazılı açıklamada Çankırıspor Başkanı Sevda Karaali'ye zehir zemberek sözlerle yüklendi.

 

Çankırıspor Kulüp Başkanı Sevda Karaali'nin yaptığı açıklamalara Çankırı Belediye Başkan Yardımcısı Mithat Kılıç’tan yanıt gecikmedi.

 

Karaali’nin nankörlük ettiğini söyleyen Kılıç,Karali şuursuz ifadelerle herkese kara çalıyor.” dedi.

 

Mithat Kılıç'ın yazılı açıklaması şöyle:

 

"Çankırıspor Kulüp Başkanı Sevda Karaali’nin Belediye Başkanımız Sayın İrfan Dinç ile ilgili maksatlı ve alışkanlık haline getirdiği kötü söylemlerini bazı gazete ve internet sitelerinde görmekteyiz.

 

Belediye Başkanımız Sayın İrfan Dinç, maddi manevi her türlü konuda Çankırıspor’a destek olunması için başkan yardımcısı olarak bizzat beni görevlendirmiştir. Gıda yardımlarından tutun da maddi yardımlara kadar çok ciddi destek ve kaynak sağlayarak birçok isteğini yerine getirdiğimiz Çankırıspor Başkanı Karaali'nin karalayıcı bu söylemlerini nankörlük olarak görüyorum. Nankör diyorum, çünkü yapılan yardımları unutanlara, bulundukları konumu olması gerektiği gibi sindiremeyenlere, hiçbir şeyin değerini bilmeyenlere, belli ihtiraslarla kör olmuş insanlara, bizde nankör denir. Belediye Başkanımız Sayın İrfan Dinç’in sizin kötü üslubunuza rağmen her şeye bir sünger çekerek destek vermeye devam ettiğini nasıl unutursunuz? Duvar yapıldıktan sonra, duvarcı unutulurmuş. Nankörlük zayıf insanların işidir, bizler kudretli insanlar içinde nankör aramayız.  Sayın Karaali’nin adeta balık hafızası ile her anı fırsata çevirmeye çalışan tutumu, bizi maalesef yine şaşırtmamıştır. Söylenecek tek bir söz var; Karaali, kara çalmaya devam ediyor!

 

Basın mensuplarının ve spor camiasının da yakından takip ettiği gibi, gayretlerimizi yok sayan açıklamalar Belediye Başkanımız Sayın İrfan Dinç açısından kaile alınacak bir durum teşkil etmemektedir. Yalnız, bu yardımları Başkanımız adına yapan bir kişi olarak böylesi haksız ithamlara daha fazla dayanamadım. Kulüp Başkanının rutin hale getirdiği yersiz açıklamalar, hem yardımcı olmak isteyen insanlar hem de taraftar açısından moral bozmaktadır.

 

Kulüp Başkanı Sayın Karaali’nin bizimle birebir görüşmelerindeki tutumu ile ani ve anlamsız bir şekilde kamuoyu önünde yaptığı çıkışları düşündürücüdür. Maalesef, tutarsız tutumları, maddi ve manevi olarak sağlamaya çalıştığımız katkıları da örselemektedir. Kulüp Başkanını, haksız yere itham ettiği Belediye Başkanımız İrfan Dinç’ten acilen özür dilemeye, şuursuz ifadeleri ile kamuoyunu meşgul etmemeye ve başkanlığını yürüttüğü kulübün adını başarılarla duyurma gayreti içerisine girmeye davet ediyorum.

 

Bizi düşünmediğiniz ortada, hiç olmazsa sporcularınızı ve taraftarınızı düşünün ve artık daha fazla nankörlük etmeyin!

                                                                                                                                        

Spor kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2014, 14:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER