banner198

Milli Görüşün Çankırı Adayı Değişti

Çankırı Belediye Başkan Adayı olarak eski Çankırı Milletvekili Hüseyin Karagöz’ün ismini açıklayan Saadet Partisi’nde Belediye Başkan adayı değişti.

Milli Görüşün Çankırı Adayı Değişti
banner145
Çankırı Belediye Başkan Adayı olarak eski Çankırı Milletvekili Hüseyin Karagöz’ün ismini açıklayan Saadet Partisi’nde Belediye Başkan adayı değişti.


Siyaset kulislerinde “Saadet adayı nerede, neden seçim çalışma yapmıyor?” gibi söylentilerin artığı şu günlerde Saadet cephesinden gelen sürpriz açıklama kulislere bomba gibi düştü.  İl Başkanı Ömer Uzun Saadet Partisi Belediye Başkan Adaylığını kamuoyuna duyurdu.


Çankırı Postasına konuşan Ömer Uzun, yaklaşık 4 ay önce Belediye Başkan adayları olarak açıkladıkları Hüseyin Karagöz’ün ani gelişen sağlık nedenleri dolayısı ile seçim çalışmasının sekteye uğramaması için görev değişikliğine gidildiğini ifade etti. Saadet Partisi’nde her bir kişinin bir nefer olduğunu ve verilen her türlü göreve hazır olduğunu ifade eden Uzun, Genel Başkanımız Mustafa Kamalak’ın teveccühü ve kararı ile Çankırı Belediye Başkan adaylığı için kendisinin aday gösterildiğini kaydetti.


Çok yakında seçim çalışmasına hız vereckerlerini anlatan Uzun, ” Milli Görüş geleneğinde belli bir zaman diliminde seçim çalışması yapmak diye bir ritüel yoktur. Bizler yılın 365 günü, her dakika, her saniye davamızı ve İslam kardeşliği mücadelemizi sürdürmeye, mağrurun değil mazlumun ve mağdurun yanında olmaya ve var gücümüzle hakkı haykırmaya devam edeceğiz. Bildiğiniz gibi Türkiye’de belediyecilik anlayışı ilk olarak Milli Görüş hareketinin Refah Partisi ile 1989 yılında Konya’da başlamış ardından tüm yurt sathına yayılmıştır. Son günlerde yanşan olaylardan da görüldüğü üzere ülkemizin yeniden Milli Görüş belediyeciliğine ne kadar ihtiyaç duyduğu da görülmüştür. Eğer değerli Çankırı halkı bizlere oy verir ve o göreve layık görürlerse, Çankırı’da Milli Görüş Belediyeciliğinin ve hizmetlerinin ne olduğunu en iyi şekilde göstereceğimize olan inancım tamdır. Cennet mekân merhum hocamız Prof Dr. Necmettin Erbakan’ın söylediği gibi; “ Yaşanabilir Çankırı, Yeniden büyük Türkiye, yeni bir Dünya” idealimizden vazgeçmeden yolumuza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2014, 14:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER