banner198

Çankırıspor'lu taraftarlar yönetimi protesto etti

Çankırısporlu bir grup taraftar, Kulüp Başkanı Sevda Karaali ve teknik direktör Hakan Yılmaz'ı protesto etti.

Çankırıspor'lu taraftarlar yönetimi protesto etti
banner145
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Çankırısporlu bir grup taraftar, Kulüp Başkanı Sevda Karaali ve teknik direktör Hakan Yılmaz'ı protesto etti.

 

Karatekin Parkı'nda toplanan yaklaşık 50 kişilik grup adına konuşan taraftar temsilcisi İsa Altun, teknik direktör Hakan Yılmaz'ın defalarca istifa edip tekrar takımın başına geldiğini söyleyerek, Karaali ile Yılmaz’ın birlikte istifa etmesi gerektiğini kaydetti.

 

Hakan Yılmaz’ın takım başında bulunduğu sürede takımın hiçbir başarı elde edemediği vurgulanan açıklamada, Kulüp Başkanı Sevda Karaali’nin Yılmaz’dan neden vazgeçemediğinin spor kamuoyunca merak edildiği belirtildi.

 

Açıklamada ayrıca, teknik sorumlu Hakan Yılmaz'ın Kartalspor maçı sonrası futbolculara fiili şiddet uyguladığı iddia edilirken, sezon başında koyulan şampiyonluk hedeflerinin hayal olduğu kaydedildi.

 

Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi:

 

“Taraftara hakaret eden zihniyeti şiddetle kınıyoruz. Bu kulüp kimsenin babasının malı değildir. Herkes gelip geçici, Çankırıspor taraftarları bakidir. Çankırspor'a gelen futbolcular neden psikolojik baskı veya kaçarak şehrimizden ayrılıyor? Bu ayıp sizin ayıbınızdır.  Sizleri Allah'a havale ediyoruz. Çok şey bildiğinizi sanıyorsunuz, ama hiç bir şey bilmiyorsunuz”  

 

Çankıspor'lu taraftarların eylemine Çankırspor Tesisi'nin inşaat işlerini yapan firmanın yetkilisi de katıldı. Teknik Sorumlu Hakan Yılmaz'ın akrabası olduğunu ifade eden Firma Yetkilisi, yıllardır parasının ödenmediğini ve mağdur edildiğini bildirdi. 

 

Teknik Sorumlu Hakan Yılmaz’ın futbolculara fiili baskı yaptığını iddia eden bir grup taraftar, “çarşıya in, karşımıza çık, delikanlı kim görelim” şeklinde uzun süre slogan attılar.

 

Bir süre yönetim aleyhinde slogan atan grup, olaysız dağıldı.

 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2014, 14:07
YORUM EKLE
YORUMLAR
Çangırılı
Çangırılı - 10 yıl Önce

ön taraf sol altta bulunan i̇smail eren kardeşi̇me selamlarım iletiyorum :) love you bro.. :)

SIRADAKİ HABER