banner198

Seçim asfaltı 3. defa yamandı!

Daha üzerinden iki ay geçmeden mahalle yollarına atılan sıcak asfalt yer yer bozuldu. Yollar yapılan yamalarla adeta “Yamalı bohçaya döndü!”

Seçim asfaltı 3. defa yamandı!
banner145

 Daha üzerinden iki ay geçmeden mahalle yollarına atılan sıcak asfalt yer yer bozuldu. Yollar yapılan yamalarla adeta “Yamalı bohçaya döndü!”


Çankırı Belediyesi tarafından Kasım ayı içerisinde muhtelif mahalle yollarına atılan sıcak asfalt, yolda oluşan bozulmalar nedeni ile üçüncü defa yamandı.


Geçtiğimiz günlerde Fuar yolunda üçüncü defa meydana gelen bozulmalar nedeni ile araçları ile yolda gitmekte güçlük çeken vatandaşların yoğun şikayeti sonuç verdi. Bozulmalar nedeni ile bölüm bölüm kazınan asfalt,  ısının -3 derece gösterdiği saatlerde Belediye Fen İşleri ekiplerinin yaptığı çalışma ile yeniden yamandı. Soğuk havanın etkisinden üşüyen işçiler, kepçenin kabinene binerek ısınmaya çalıştı. Ne var ki yama yapılan yerler çalışmanın üzerinden bir gün dahi geçmeden yeniden bozulmaya başladı.  

Foto galeriye git


Mevsim şartları nedeni ile kış aylarında asfalt çalışması yapılmadığı biliniyor. Ancak Kasım ayında dökülen asfaltın bir çok nokta bozulması ve un ufak olması, eski kaliteli yolu aratır hale geldi.


Haber Merkezimize tepki mesajları atan bir çok vatandaş, “Eski yolumuz bundan daha kaliteli idi. Ya aracımızın tekerleri çukurlara düşüyor ya da yolda manevra yaparak gitmek durumunda kalıyoruz. Başbakan Erdoğan her yerde ‘seçim ekonomisine müsaade etmeyiz’ demesine rağmen kış ayında asfalt atılması ve eski yol kalitesini arar hale gelmemiz ve vergilerle ödediğimiz paranın bu şekilde çar çur edilmesi karşısında neden başta basın olmak üzere kimse bu konulara eğilmiyor ve hesap sormuyor” görüşünü ilettiler.


Atılan asfalt bir gün dayandı!

İlk olarak Kasım ayı içerisinde Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen asfalt malzemesi Ankara’dan kamyonlarla getirilerek Çankırı’nın muhtelif mahalle yollarına dökülmüştü. Ancak dökülen asfalt daha bir gün geçmeden hava sıcaklığının gece ve gündüz farklı derecelere çıkması nedeni kısmi olarak bozulmuştu. Kucaklama taşı altında bozulan asfalt kazınarak bir gün sonra yeniden yamandı. Böylece bu alanda bir rekora da imza atılmış oldu. 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2014, 14:24
YORUM EKLE
YORUMLAR
Rıza
Rıza - 10 yıl Önce

kendim ettim kendim buldum diye bir şarkı varya çankırıya müstehak!

vatandaş
vatandaş - 10 yıl Önce

misafir adlı arkadaş belediye başkanı gibi konuşmuşun. bırakıcaz, edeceğiz. seçim telaşı ile yapılan makyaj dökülüyor.. vatandaşa tepeden bakmaya devam edin. bizde sandıkta bırakıcaz

Misafir misafirliğini bul
Misafir misafirliğini bul - 10 yıl Önce

uy misafür. asfalt atma haberini çankırı postası haber yapmadı diye kızayusunda, tonlarca asfalt attım diyen belediye sitesinde haber yapılırken yama atma çalışmasını haber yapmayan belediyeye niiye bişiy demeyusun sormayusun.

misafir
misafir - 10 yıl Önce

asfalt atılırken haber yazmasınız kötülemekte üstünüze yok. aslında böyle insanı bırakacaksın toz toprak camurda o zmn göreceğiz sizleri !

Bahattin
Bahattin - 10 yıl Önce

Ne olacak işi bilmeyen adamlara yaptır olacağı bu bizden geri olan Adıyaman bile 5 yılda ne hale gelmiş irfanı olmayan insanlar böyle yönetir şabanözüde seçim asfaltını 2 kere tamir etti nedense hanım akrabası yaptı hiç asfalt atmayan adama iş verirlerse böyle olur verdiğin oylara yazık etmişim

SIRADAKİ HABER