banner198

Çerkeş’ten Hasan Sopacı seçim bürosunu açtı!

AK Parti Çerkeş Belediye Başkan Adayı Hasan Sopacı, çarşı merkezinde ikinci seçim bürosu açılışını yoğun bir katılımla gerçekleştirdi.

Çerkeş’ten Hasan Sopacı seçim bürosunu açtı!
banner145

AK Parti Çerkeş Belediye Başkan Adayı Hasan Sopacı, çarşı merkezinde ikinci seçim bürosu açılışını yoğun bir katılımla gerçekleştirdi.

Çerkeş’te yoğun bir katılımla miting havasında gerçekleşen açılışa, AK Parti Grup Başkan Vekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, önceki dönem Çankırı Milletvekili Salim Çivitçioğlu, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Çıbık, AK Parti Çerkeş İlçe Başkanı Furkan Altuntaş ve yönetimi, AK Parti Çerkeş Belediye Başkan Adayı Hasan Sopacı, AK Parti Saçak Belediye Başkan Adayı Ramazan Yarım, Belediye Meclis Üyesi Adayları, İl Genel Meclis Üyesi Adayları ve birçok sayıda vatandaşlar katıldı.

Konuşmasında 10 yıldır Çerkeş’e 89 büyük projeyi kazandırdığını ifade eden Belediye Başkan Adayı Hasan Sopacı, “10 yılda yaptıklarımız bu önümüzdeki 5 yılda yapacaklarımızın teminatıdır” dedi.

Konuşmasını sürdüren Sopacı, “İlçemizin lokomotif görevini gören ve hayvancılık için Biyogaz Tesisi, Kapalı Hayvan Pazarı ve Et Kombinasını ilçemize kazandırdık. Çerkeş OSB’de 1800 kişiye istihdam sağlıyoruz. Önümüzdeki beş yıl içerisinde istihdam hedefimiz 5 bin’dir. Ulusu deresi ıslahı sonrasında Feteş Projemizi, Sosyal Yaşam alanı projemizi hayata geçireceğiz. İlçemize yakışır mesire alanlarıyla, bisiklet yollarıyla, park ve bahçeleriyle rekreasyon çalışması sonunda vatandaşımızın rahatça piknik yapabileceği ve yaşamaktan keyif alacağız bir Çerkeş’i hepinizin hizmetine sunacağız. Yapmış olduğumuz Kültür Merkezi sonrasında ilçemizde tiyatro ve sinema etkinliklerini başlattık. Kültür ve sosyal etkinliklerimizi çoğaltarak devam edeceğiz. İlçemizin büyük eksiklikleri arasında olan çocuklarımızın ve gençlerimizin çok istediği Yarı Olimpik Yüzme Havuzumuz tamamlandı en kısa sürede hizmete açılacaktır. Yine çalışan bayanlarımız için Kreş’imiz tamamlandı en kısa sürede hizmete açılacaktır.  10 yıllık hizmet süremiz boyunca yaptığımız bütün çalışmaları “ Çerkeş Belediye Bülteni” adlı kitapta yer verdik.  Bu kitap bizim yüz akımızdır. 120 sayfalık bu kitap bizim alın terimiz ve emeğimizdir.” şeklinde konuştu.

Başkan Sopacı konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, bakanlara, bürokratlara ve Çankırı Milletvekillerine, Ak Parti Teşkilatına ve Çerkeşli hemşerilerine teşekkür ederek “Durmak yok! Beş yıl daha Çerkeş’e hizmete devam..” mesajı verdi.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2024, 12:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER