banner198

BBG evine dönen DSİ'de haberi kim verdinin peşine düşülmüş!

Çankırı Postası’nın “Çankırı DSİ Müdürlüğü BBG evine döndü “ başlığıyla kamuoyunun gündemine taşıdığı skandal olayda bir yeni gelişme daha yaşandı.

BBG evine dönen DSİ'de haberi kim verdinin peşine düşülmüş!
banner145

Çankırı Postası’nın “Çankırı DSİ Müdürlüğü BBG evine döndü “ başlığıyla kamuoyunun gündemine taşıdığı skandal olayda bir yeni gelişme daha yaşandı.

Çankırı’da Buğday Pazarı Mahallesi Şehit Uğur Hiçyılmaz Caddesinde bulunan DSİ 52. Bölge Müdürlüğü güvenlik kameraları, ses kaydı alabilen IP kameralar ile değiştirilmişti. Sokaktan geçenleri yasa dışı şekilde dinleyebilen kameralara, “ Üstüne üstlük dalga geçer gibi “ bu binada 24 saat dileme ve izleme yapılmaktadır” ibaresi taşıyan tabelalar asılmıştı.

Söz konusu haberimizden sonra DSİ duvarlarını çevreleyen kameralarda yer alan “ bu binada 24 saat dileme ve izleme yapılmaktadır” ibaresi taşıyan tabelalar kaldırıldı. Kameraların uzaktan tek tuşla dinlemeye açılabildiği özelliklerine ise ne gibi bir teknik müdahalede bulunulduğu ise henüz bilinmiyor.

Daha öncede güvenlik görevlilerin çalışma alanında mahrem konuşmaları dahi dinleyebilen kameralar ve AK Parti Grup Başkanvekili M. Emin Akbaşoğlu’nun Çankırı’ya geldiğinde kaldığı sosyal tesislerde ki kameralar apar topar sökülmüştü.

Kameraların piyasanın çok çok üstünde fahiş fiyatla alındığı iddiaları ile ilgili henüz bir açıklamada bulunulmazken doğru ve kararlı haberciliğin adresi Çankırı Postasına bu bilgileri kimin sızdırdığına yönelik personellere baskı yapıldığı öğrenildi. İşin açıkçası kamuda yer alan yasa dışı işlemleri yapan kişi yada kişilere işlem yapmaktan ziyade haberi gazeteciye kimin verdiğinin peşine düşülmüş durumda. 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2023, 18:21
YORUM EKLE
YORUMLAR
Doğrucu davut
Doğrucu davut - 7 ay Önce

Sayın editör
İdareciler diğer işlerin üzerini ortuyorlar DSİ tuz kokmustur. Kampüsün yarısına doğal gaz gitmiyor. Elektrikle isiniliyor kamera alıncaya kadar bu para kalorifer için harcana bilirdi. Müdür bey DSİ tavuk çiftliği yaptı kümes tamir. Eden arkadaş kaza geçiriyor iş kazası raporu düzenleniyor ceza olarakta araziye göndermiyor. Beş yıldır ailesini getirmedi muteahit aracı ile Ankara'ya her gün gelip gidiyor. Adına tahsisli lojman 5 yıldır boş duruyor. Demrem zedelere bile vermedi her gün taze yumurtayla kahvaltı yapar. Kısa ve öz Müslüman mahallesinde salyangoz satıyor.
Bu konuları araştıralım sayın editor

SIRADAKİ HABER