banner198

Kurşunlu MHP İlçe Başkanı Demirhan seçimlere müdahil olan STK'lara sert çıktı!

MHP Kurşunlu İlçe Başkanı Önder Demirhan, Kurşunlu adını temsil eden bazı STK’ların kuruluş amacı dışında seçimlere müdahil olduğunu belirterek Milliyetçi Hareket Partisinin yetkili organları ve Avukatları konunun takipçisidir” açıklamasında bulundu.

Kurşunlu MHP İlçe Başkanı Demirhan seçimlere müdahil olan STK'lara sert çıktı!
banner145

Milliyetçi Harekât Partisi (MHP) Kurşunlu İlçe Başkanı Önder Demirhan, Kurşunlu adını temsil eden bazı STK’ların kuruluş amacı dışında seçimlere müdahil olduğunu belirterek Milliyetçi Hareket Partisinin yetkili organları ve Avukatları konunun takipçisidir” açıklamasında bulundu.

MHP Kurşunlu İlçe Başkanı Önder Demirhan, Çankırı Postası Haber Merkezimizin “Kurşunlu’ya otobüslerle taşıma seçmen akını! Sadece 1 daireye 17 kişi kaydedildi.” başlıklı haberinin ardından sert bir basın açıklamasında bulundu.

Kurşunlu adını temsil eden bazı STK’ların kuruluş amacı dışında seçimlere müdahil olduğunu belirten Demirhan, “28-29 Eylül 2023 tarihinde başta İstanbul ve Ankara olmak üzere bazı STK lar tarafından İlçemize taşıma seçmen getirilerek 2+1 70m2 bir daireye 16-17 kişi ikamet göstererek İlçemizde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinin kaderi değiştirilmeye çalışılmaktadır. Bu  eşyanın tabiatına aykırı bir durumdur. Milliyetçi Hareket Partisinin Yetkili organları ve Avukatları konunun takipçisidir.”açıklamasında bulundu.

Yazılı basın açıklamasında şu ifadeler kullanıldı:

Malumunuz olduğu üzere 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri yaklaşmaktadır. Bu seçimlere İlçe teşkilatımız yetişmiş ülkücü kadroları ile daima hazır durumdadır. Ancak son zamanlarda İlçemizi temsil eden bazı STK'lar kuruluş amacına aykırı olarak huzur ve güven içerisinde geçireceğimiz seçimlere müdahil olarak seçimlerin kaderini değiştirmek için çaba ve gayret içerisinde olduklarını büyük bir üzüntü ile izlemekteyiz.  STK'ların amaç ve gayelerinin bu olmadığına inanmak istiyoruz.28-29 Eylül 2023 tarihinde başta İstanbul ve Ankara olmak üzere bazı STK lar tarafından İlçemize taşıma seçmen getirilerek 2+1 70m2 bir daireye 16-17 kişi ikamet göstererek İlçemizde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinin kaderi değiştirilmeye çalışılmaktadır. Bu  eşyanın tabiatına aykırı bir durumdur. Milliyetçi Hareket Partisinin Yetkili organları ve Avukatları konunun takipçisidir.

Milliyetçi Hareket Partisi Kurşunlu İlçe Başkanlığımız Cumhur İttifakının ruhuna uygun hareket edecektir. Seçimlerimiz de huzur ve güven içerisinde gerçekleşecektir. Mahalle muhtarımız bu yazılan kişilerin burada oturmadığını belirterek tahkikata göndermiştir. Yetkililerimizin konuya hassasiyet göstereceğine yürekten inanıyoruz...

KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYRULUR.

Önder DEMİRHAN

Milliyetçi Hareket Partisi Kurşunlu İlçe Başkanı

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2023, 16:02
YORUM EKLE
YORUMLAR
Muharrem yıldırım
Muharrem yıldırım - 7 ay Önce

Çal mh evimize 7 kişi kaydedilmiş kardeşim polis başvurmuş zabıt tutturmuştur CHP kurşunlu ilçe teşkilatının takip etmesini sonucunu da merakla bekliyorum

SIRADAKİ HABER