banner198

Ankara Hava Durumu Hakkında Merak Edilenler

Hem Ankara’da yaşayanlar hem de bu kenti ziyarete gelecek olanlar Ankaradabugun hava durumu hakkında bilgi almak isterler.

Ankara Hava Durumu Hakkında Merak Edilenler
banner145

Ankara Hava Durumu Hakkında Merak Edilenler

Hem Ankara’da yaşayanlar hem de bu kenti ziyarete gelecek olanlar Ankaradabugun hava durumu hakkında bilgi almak isterler. Hava durumu hem seyahat hem de çiftçilik gibi konularda önem arz eder. Dolayısıyla vatandaşlar, hava durumuna göre aksiyon alabilirler. Konuyla ilgili merak edilenleri açıklıyoruz.

Ankara Hava Durumu Detayları

Ankara hava durumu sıklıkla araştırılan konulardan biridir. Dört mevsim boyunca vatandaşların merak ettiği hususlar arasında yer alır. Vatandaşlar çoğunlukla Ankaradabugun hava durumu sorgulaması yapar.

Ankara hava durumuyla ilgili şunları söylemek mümkündür. Cumartesi günü 23 derece ve parçalı bulutludur. Pazar günü 24 derece olan hava çok bulutludur. Pazartesi günü ise 24 derece olarak öne çıkmaktadır. Ayrıca yine parçalı bulutlu bir hava hakimdir. Salı günü bir derece artan sıcaklık 25 dereceye yükselir ve parçalı bulutlu bir görünüm söz konusudur.

Çarşamba günü hava sıcaklığının bir derece düştüğü görülecektir ve sıcaklık 24 derece olacaktır. Yine parçalı bulutlu bir hava hakim olacaktır. Perşembe günü ise Ankara kentimizde hava sıcaklığının 3 derece düşerek 21’e ulaşacağı bilinmektedir. Ayrıca tamamen bulutlu bir hava gözlemlenecektir. Cuma günü ise sıcaklığın on sekiz dereceği düşeceği tahmin ediliyor. Bununla beraber sağanak yağış oluşacaktır. Ertesi gün yani cumartesi günü ise yağış ihtimalinin bulunmadığı, havanın 21 derece olacağı düşünülüyor. Parçalı bulutlu bir hava söz konusu olabilecektir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER