banner198

Sabah Ereksiyonu Olmaması Ve Mutluluk Çubuğu İle Kalıcı Çözüm

Sabah Ereksiyonu Olmaması Ve Mutluluk Çubuğu İle Kalıcı Çözüm

Sabah Ereksiyonu Olmaması Ve Mutluluk Çubuğu İle Kalıcı Çözüm
banner145

Sabah Ereksiyonu Olmaması Ve Mutluluk Çubuğu İle Kalıcı Çözüm
Sertleşme sorunu, erkeklerde görülen bir cinsel fonksiyon bozukluğudur. Karşı cinsle olan ilişki ya da mastürbasyon sırasında penisin yeterli tatmin edici sertliğe ulaşamaması sorunudur. Bu sorun sertleşmenin hiç olmaması ya da sertleşmenin korunamaması olarak görülmektedir. Sertleşme problemi sürekli olabileceği gibi kısa süreli ve zaman zaman da olabilmektedir. Özellikle yaş ve hastalık faktörlerinin artması, sertleşme sorununun daha sık görülmesine yol açmaktadır. 

Sabah Ereksiyonu Nedir?
   
Sabah ereksiyonu, ergenlik dönemi sonrası bütün sağlıklı erkeklerde görülen bir durumdur. Bu sertleşme cinsel dürtülerin harekete geçmesi ya da rüyada cinsel şeyler görmek anlamına gelmemektedir. Sabah ereksiyonu, erkek üreme sistemi olan testislerin sebep olduğu doğal bir durumdur. Normal ve sağlıklı erkeklerde uyku sırasında 5-6 kere ereksiyon durumu gözlenir. Bu evreler yarım saat civarı sürmektedir. Yaş ilerledikçe süre azalmaktadır. 

Sabah Sertliği Neden Olmaz?

Günümüzde erkekler sabah ereksiyonu ile cinsel birlikteliği beraber düşünmektedir. Aslında bunlar birbirinden farklı olaylardır. Sabah sertliği olmayan erkekler cinsel olarak yetersiz olduğunu düşünmektedir. Endişe ve tedirginlik yaratan sabah sertliği olamama durumu cinsel sağlığı psikolojik olarak etkilemektedir. Dikkat edilecek nokta, sabah ereksiyonu olmaması altta yatan başka bir sağlık probleminin göstergesi olabilmesidir. Genel olarak sabah ereksiyonunun azalmasının sebepleri; fazla kilo, depresyon hali, şeker ve tansiyon gibi hastalıklardır. 

Sabah Sertliği Olmamasını Etkileyen Faktörler

Sabah sertliği olmamasını etkileyen fiziksel ve psikolojik nedenler vardır. Psikolojik nedenler genel olarak geçici olmakta ve uzun sürmemektedir. Fiziksel nedenler ise, ruhsal nedenlere göre daha uzun bir tedavi gerektirebilmektedir. En önemli nedenlerin başında, sağlıksız beslenme, alkol ve sigara kullanımı, uyku düzenine dikkat etmeme gelmektedir. Diğer sebepler ise; kronik rahatsızlıklar, sürekli ilaç kullanımı, antidepresanların uzun süre kullanımı gibi faktörler gelmektedir. Sertleşme sorunu yaşayan erkeklerin mutlak suretle bir uzman doktora muayene olmaları gerekmektedir. 

Sabah Ereksiyonu Hastalığı ve Tedavi Yolları

Penis ya da penil protezi, halk arasında mutluluk çubuğu olarak bilinmektedir. Sabah sertliği yaşayamayan insanlar, uzman doktora başvurduğunda, uygulanacak tedavi yöntemi değişiklik göstermektedir. Öncelikle hastalığın kaynağının tespitinden sonra ilaç tedavisi ile iyileşme daha sık görülmektedir. Ancak daha ileri vakalarda, ameliyat olunması gerekebilmektedir. 

Penis Protezi Ameliyatı

Sabah sertliği problemi yaşayan birçok hasta, protez ameliyatı olmaktadır. Peniste sertliği sağlayan ve dik durmasına yardımcı olan corpus cavernosum bölgesine kan dolmaktadır. Bu bölgeye kan yeterince gelmediğinde sertlik sağlanamamaktadır. Bölgeye iki adet penis protezi yerleştirilir ve kalıcı bir çözüm sağlanmış olur. Bu ameliyat alanında uzman ve güvenilir kliniklerde yapılmalıdır.  Detaylı bilgi için https://www.mutlulukcubugu.com sitesini ziyaret ediniz.

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2023, 19:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER