banner198

Twitter Beğeni Neden Gözükmüyor?

Twitter kullanıcıların paylaşım yaparak birbirleri ile etkileşimde bulundukları bir sosyal medya platformudur.

Twitter Beğeni Neden Gözükmüyor?
banner145

Twitter Beğeni Neden Gözükmüyor?

Twitter kullanıcıların paylaşım yaparak birbirleri ile etkileşimde bulundukları bir sosyal medya platformudur. Twitter'ı kullanan kullanıcı sayısı oldukça fazladır. Üstelik bu kullanıcıları her geçen gün yeni sayılar ekleniyor. Twitter’ da yapılan paylaşımlara beğeni verilebiliyor. Fakat bazı durumlarda Twitter’ da verilen beğenilerin gözükmemesi söz konusu olabiliyor. Twitter’ da beğenilerin gözükmemesi çeşitli sebeplerden dolayı olabilir.

Twitter'daki beğenilerin gözükmemesinin nedeni uygulamanın güncel olmamasından kaynaklanabilir. Uygulamayı güncelleyerek beğenileri gözükmesini sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda Twitter beğeni satın al hizmeti ile de Twitter hesabınızdaki paylaşımlarınız için beğeni satın alabilirsiniz. Bu işlemi yaparken güvenilir sitelerden yapmak hesap güvenliğiniz açısından oldukça önemlidir.

Twitter Beğeniler Nerede?

Twitter ‘da paylaşılan gönderilere beğeni verilir. Çeşitli nedenlerden dolayı bu beğenilerin gözükmemesi söz konusu olabilir. Uygulamanın güncel olmaması dışında telefonun güncel olmaması da bu sorunu yaratabilir. Aynı zamanda Android kullanan kullanıcılarda Google Play Store uygulamasının güncel olmaması da bu sorunu ortaya çıkarabilir. Bunun dışında internet bağlantınızın olmaması, telefonunuzun çekmediği bir bölgede olmanız gibi çeşitli nedenlerden dolayı da Twitter beğenilerini göremeyebilirsiniz.

Twitter’ da korumalı hesap beğenmiştir uyarısı ile de karşılaşabilirsiniz. Bu uyarı gizli hesapların görmüş olduğu beğenilerden dolayı kaynaklanır. Twitter hesabı gizli olan kullanıcıların vermiş olduğu beğenileri göremezsiniz. Twitter ‘da beğenileri arttırmak için Twitter favori satın al paketlerini kullanabilirsiniz. Bu paketleri güvenilir sitelerden satın alarak favorilerinizin artmasını sağlayabilirsiniz.

Twitter Beğeni Nasıl Artar?

Twitter ‘da paylaşmış olduğunuz videolar ve fotoğraflar için beğeniler elde edebilirsiniz. Bu beğeni sayınızı yüksek olması için dikkat çekici paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Aynı zamanda Twitter için izlenme ve beğeni paketleri de satın alabilirsiniz. Bu paketler sayesinde izlenme ve beğenilerinizin hızlı bir şekilde artması sağlanır .

Twitter’ da paylaşmış olduğunuz gönderiler için favori satın al hizmetinden faydalanabilirsiniz. Bu hizmeti alacağınız siteye dikkat ederek çeşitli miktarda beğeni ve izlenme satın alabilirsiniz. Favori satın alarak favori sayınızın daha yüksek miktarda olmasını sağlayabilirsiniz. Üstelik satın alma işlemi ile çok kısa sürede favorilerinizin artış göstermesini sağlayabiliyorsunuz. Özellikle beğenilerini arttırmak için uzun süre beklemek istemeyen kişiler tarafından favori satın al tercih edilir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304