banner198

Zümrüt Bileklik Seçimi Nasıl Yapılmalı?

Kadınların en sevdiği ve sıklıkla kullandığı aksesuarların başında bileklik geliyor.

Zümrüt Bileklik Seçimi Nasıl Yapılmalı?
banner145

Zümrüt Bileklik Seçimi Nasıl Yapılmalı?

Kadınların en sevdiği ve sıklıkla kullandığı aksesuarların başında bileklik geliyor. Hem günlük hayata hem de özel gün ve gecelere uygun çok sayıda bileklik bulmak mümkündür. Hatta, insanlar; çok sayıda bileklik arasından seçim yapmakta zorlanırlar. Bu noktada, zamansız bir şıklık arayışında iseniz tercihiniz kesinlikle zümrüt bileklik olmalı!

Bileklik Seçiminde Hangi Hususlara Dikkat Edilmeli?

Bileklik satın almak istiyorsanız her şeyden önce bedenine karar vermelisiniz. Sıradan bir aksesuarın size yakışmasını sağlamak adına boyutuyla ilgilenmelisiniz. Bir başka deyişle, boyutuyla tam olarak size hitap eden bir bileklikten yana seçim yapmalısınız. Bu noktada, içerisine iki parmağınızı birden sığdırabildiğiniz bileklikler tercihiniz olmalı! Dar bileklikler; sizin için bir eziyet olabilir. Hatta, dar bilekliklerin kolunuzu olduğundan daha büyük göstereceğini söylemeliyiz. Ayrıca, çok gevşek bir bileklik de beklentilerinizi kesinlikle karşılamayacaktır. Kolunuzda oradan oraya yuvarlanan bir bileklik yüzünden bilhassa çalışırken rahatsız olabilirsiniz.

Tarzınıza uygun bir bileklik seçmek oldukça önemli! Sizi tamamlayacak bir bileklik tercihiniz olmalıdır. Her kadının farklı bir tarzı vardır. Hatta, kadınların kişilikleriyle yüzde yüz uyumlu bileklik modellerinden yana seçim yaptıklarını söylemek gerekir. Zümrüt bileklik; tahmin edebileceğiniz üzere özel gün ve gecelerde takılır. Şıklık vaat eder. Bu yüzden, sıradan aksesuar sevmeyen kadınların ilk tercihi haline gelir. Yeşil rengiyle göz kamaştıran zümrüt bilekliği günlük hayatınızda da kullanabilirsiniz. Ancak, spor kıyafetler ile çok şık durmayacağını dile getirmeliyiz.

Altın, gümüş ve daha birçok değerli bileklik ile karşılaşabilirsiniz. Ancak, değerli ya da yarı değerli taşlardan imal edilen bileklik modelleri tercihiniz olmalı! Çünkü, başta zümrüt bileklik olmak üzere bu tür seçeneklerin dayanıklı, uzun ömürlü ve yüksek kaliteli olduğunu dile getirebiliriz. Ayrıca, doğal taşlardan imal edilen bileklik modelleri insanların kendilerini çok daha pozitif hissetmelerini sağlar.

Neden Zümrüt Bileklik Tercih Edilmeli?

Onlarca seçenek varken neden zümrüt bileklik diye düşünüyor olabilirsiniz. Yüksek fiyatı ile dikkat çeken zümrüt bilekliklere ödeyeceğiniz paranın boşa gideceğini zannetmeyin! Çünkü, bu tür bileklikler; zümrüt taşından imal edilir. Gelin, zümrüt taşının avantajlarından bahsedelim!

  • Zümrüt; aşk, sadakat ve duyarlılık taşıdır. Bilhassa birbirini seven iki kişi arasındaki duygusal bağların kuvvetlenmesini sağlar.
  • Zümrüt; çok eski çağlardan bu yana hem fiziksel hem de psikolojik rahatsızlıkların tedavisinde kullanılmıştır. Bir başka deyişle, şifalı bir taş olduğuna inanılır. Hatta, insanları nazardan koruduğu dahi düşünülür.
  • Zümrüt; gören herkesin hayran kalacağı türden yeşil bir ışık yayar. Bu ışığın beyni dinlendirme gibi bir özelliği mevcuttur.
  • Kötü enerjiden kurtulmak adına zümrütten imal edilen takı ve aksesuarlardan yararlanılabilir. Ayrıca, zümrüt taşının enerji tıkanmalarını önlediği bilinir.
  • Zümrüt; kötü şansı ve talihsizliği önleme konusunda bir hayli başarılıdır.

Zümrüt bileklik fiyatları zannedildiği kadar yüksek değil! Hatta, popüler markaların indirimlerinden yararlandığınız takdirde uygun fiyatlı bileklik bulabilirsiniz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER