banner198

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan dan gecikmeli cevap

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan dan gecikmeli cevap

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan dan gecikmeli cevap
banner145

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan işadamı Doğan Erdem’in yeni mağazasının açılışında geçtiğimiz ay Osmancık ilçesinde Koç Marketin açılışının ulusal gazetelerde manşet olmasına gecikmeli olarak cevap verdi.

Açılış öncesinde basın mensuplarıyla sohbet eden Özcan, “Geçenlerde Çankırılı bir iş adamının açılışı için Çorum Osmancık’a gittik, tüm gazetelere manşet olduk. ‘Üç Vali kilometrelerce gelip, dualarla açılış yaptı’ diye yazdılar. Beddua ile mi açılış yapacağız. Elbette dula ile açılış yapacağız” diye konuştu.

Çankırılı işadamı Doğan Erdem’in yeni işyerinin açılışını Vali Vahdettin Özcanve Özcan’ı ziyarete gelen Büyükçekmece Kaymakamı Dr. İsmail Gündüz birlikte yaptı. 

İşletme sahibi Doğan Erdem” İnşallah Valimizin açılışını yaptığımız mağazamız  hayırlı olur ”dedi. 

Açılışa Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Büyükçekmece Kaymakamı Dr. İsmail Gündüz, daire amirleri ile vatandaşlar katıldı.

 Kucaklama taşı, Yapraklı Yolu Serap Apartmanı atında açılan, Doğanlar Ev Dizayn: Beko, Grundig, Sony, Dinarsu, Taç gibi ünlü markaların bayiliğini yaparken, mobilya ve koltuk takım eşyalarını da reyonlarında satışa sunuyor. 

  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER