banner198

Şehit ve Gazi Aileleri Derneği’ne Atatürk Portresi

Vali Özcan, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği tarafından alınan Atatürk Portresini teslim etmek üzere Şehit ve Gazi Aileleri Derneğine gitti.

Şehit ve Gazi Aileleri Derneği’ne Atatürk Portresi
banner145

Vali Vahdettin Özcan, Şehit ve Gazi Aileleri Derneğine İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği tarafından alınan Atatürk Portresini teslim etmek üzere Derneğe gitti.

Vali Özcan, Dernek Başkanı Yüksel Teke ve Gazi Muammer Avcı tarafından karşılandı. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hasan Yıldız ile birlikte giden Vali Özcan, 2x1 m. büyüklüğündeki Atatürk Portresini Dernek Başkanı Yüksel Teke’ye teslim etti.

Vali Özcan, “Her zaman gönlümüzdesiniz. Biz sizlere minnettarız. Şehit yakınlarımıza sabır ve başsağlığı diliyoruz, gazilerimizin ellerinden öpüyoruz. Sizler bizim parçamızsınız, her şeyimizsiniz. Her zaman kapımız açık. Bir sorununuz, sıkıntınız varsa her zaman yardımcı olmaya hazırız” dedi.

Başkan Teke,  Çankırı genelinde sorunlarının kısa sürede çözüldüğünü belirterek, tüm yetkililere teşekkür etti. “Nüfusa oranla en çok şehit veren il olan Çankırı’da 18 Mart Şehitler Gününün ve 19 Eylül Gaziler Gününün şehitlerimize ve gazilerimize hak ettiği şekilde anılması, esnafın bayraklarını dükkânlarına asması, okullarda anma programı yapılmasını istiyoruz” dedi.

Üç yıl önce Çanakkale’ye gittiklerini, üyelerinin tekrar gitmek istediklerini ve Çankırı’ya yapılacak şehitlik parkının şehitlerimize yakışır şekilde yapılmasını istediklerini de belirten Başkan Teke, sokaklara verilmiş şehit isimlerinin tabelalarının düzeltilmesini istediklerini söyledi.

Özürlüler için kurumlarda yapılan WC düzenlemesinden memnun olduklarını belirten Teke, özürlü park yeri taleplerinin olduğunu, trafik komisyonunda kararlar alındığını ve uygulanmasını istediler.

Vali Özcan, Garnizon Şehitliğinin çok güzel olduğunu, yanına yeni Hükümet Konağının yapılma çalışmasının devam ettiğini ve şehitlerimizin yan başımızda olacağını belirtti. Özürlü park yeri taleplerini inceleyeceğini belirten Vali Özcan, 18 Martta şehitlerimizde hak ettikleri şekilde anılacağını ve tabelaların yenilenmesi için girişimde bulunacağını söyledi.

Şehit Yakınları, Gaziler ve Dernek Yönetimi, İl Özel İdaresi tarafından alınan Atatürk Portresi için Vali Özcan’a ve Genel Sekreter Yıldız’a teşekkür ettiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER