banner198

Gençlik merkezi üyeleri Başbakanla bir araya geldi

Çankırı Belediyesi Gençlik Merkezi Üyeleri, Çankırı Milletvekillerinin konuğu olarak TBMM’ni ziyaret etti.

Gençlik merkezi üyeleri Başbakanla bir araya geldi
banner145

Çankırı Belediyesi Gençlik Merkezi Üyeleri, Çankırı Milletvekillerinin konuğu olarak TBMM’ni ziyaret etti.

 

Siyasi partilerin grup konuşmalarıyla aynı güne denk gelen ziyarette, Gençlik Merkezi Üyeleri Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın partisine yaptığı gurup konuşmasını izleme fırsatını buldular.

 

Daha sonra Başbakan Erdoğan’la şeref salonunda bir araya gelen gençler, kısada olsa Başkan Erdoğan’la sohbet edip, toplu halde hatıra fotoğrafı çektirdiler. Ayrıca Gençlik Merkezi Üyeleri, Başbakan Erdoğan’a kendi resminin olduğu kara kalem çalışmasını hediye ettiler.

 

 

Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz ile beraber yemek yiyen gençler,  Meclis Genel Kurulunu da gezdiler.

 

Çankırı Belediyesi Gençlik Merkezi Başkanı Emre Cebeci “Sayın Milletvekillerimiz ve ekipleri bizimle yürekten ilgilendiler.  Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni ilk defa gören arkadaşlarımız oldu. Oranın havasını teneffüs ettik. Kim bilir; belki aramızdan bazı arkadaşlar ileride Milletvekili olup Çankırı’yı temsil ederler. Bize bu fırsatı veren Milletvekilimiz ile Gençlikle alakalı konularda hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan ve bu gün bizim buraya gelmemizde yardımcı olan Belediye Başkanımız İrfan Dinç’e arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum”dedi.

 

Çankırı Belediyesi Gençlik Merkezi Üyelerinin çok önemli faaliyetlere imza attığını belirten Hüseyin Filiz “ Biz siyasetçilerin asıl görevi, bu milletin yarınlarının teminatı olan gençlerle birebir ilgilenmektir. Gençlerimize ülkemiz hakkında alınan kararların alındığı TBMM’yi tanıtmak istedik. Meclis Başkanımızın, Başbakanımızın, Bakanların, Parti Liderlerinin ve Milletvekillerinin hangi şartlarda çalıştığını yerinde gördüler ve öğrendiler. Gençlerimizin ziyaretinden dolayı şeref duydum, kapımız her zaman açıktır” diyerek sözlerini tamamladı.  

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER