banner198

Çankırı Tanıtım standı EMITT fuarına katıldı

Türkiyenin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan EMITT Fuarına Çankırı yeni oluşturulan tanıtım standıyla katıldı.

Çankırı Tanıtım standı EMITT fuarına katıldı
banner145

Türkiye'nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına 09-12 Şubat 2012 tarihleri arasında İstanbul Tüyap Kongre ve Fuar Merkezinde Çankırı yeni oluşturulan tanıtım standıyla katıldı.

Özel olarak tasarlanan Çankırı standında İnandık Vazosu, Taşmescit ve Tuz Mağarası’nın maketleri, tuz değirmeni, Yaran Köşesi ile Ilgaz Yıldıztepe Turizm Merkezi ait büyük boyutlu görseller yer aldı.

Kurşunlu Termal Tesisleri, Çankırı Spor ve Yaren Tuz Lambanın da paydaş olarak yer aldığı Çankırı Valiliği standında ziyaretçilere yaren helvası, kızılcık ekşisi ve ince ekmek muskasının ikram edildiği, tanıtım materyalleri ile kaya tuzunun hediye edildiği Çankırı standı yoğun ilgi gördü.

Vali Vahdettin Özcan, Milli Savunma ve Milli Eğitim Bakanımız Nevzat Ayaz, Çandef Başkanı Ömer Lütfü Özenç, Çankırılılar Vakfı Başkanı Eşref Harmandar ve İstanbul’daki Çankırılıların da ziyaret ettiği EMITT fuar 12 Şubat Pazar günü akşamı sona erdi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER