banner198

Alın teriyle ve gücünüzle rızkınızı kazanıyorsunuz

Başkan Dinç, amele ve hamallık yapan işçilere yönelik bir program düzenledi.

Alın teriyle ve gücünüzle rızkınızı kazanıyorsunuz
banner145

Belediye Başkanı İrfan Dinç, Tarihi Çamaşırhane’de amele ve hamallık yapan işçilere yönelik bir program düzenledi.

 

Evlerine ekmek götürebilmek için bedenleriyle taşımacılık yaparak geçimlerini sağlayan işçi kesimiyle birlikte akşam yemeği yenildi. Programa Belediye Başkanı İrfan Dinç’in davet ettiği Milletvekili Av.İdris Şahin’de katıldı.

 

Genellikle Sultan Süleyman Camii (Büyük Camii) etrafını mesken tutan işçiler, ilk defa böyle bir ortama davet edildiklerini belirttiler. Belediye Başkanı İrfan Dinç’e kendilerini hatırladığı için teşekkür ettiler.

 

Belediye Başkanı İrfan Dinç ve Milletvekili Av.İdris Şahin konuklarına hitaben çok anlamlı ve onure edici birer konuşma yaptılar.

 

 

İlk konuşmayı yapan Belediye Başkanı İrfan Dinç “Bu memleketin kahrını, cefasını ve ezasını en fazla çeken sizlersiniz. Kazancı en helal olan da sizlersiniz. Bizzat alın teriyle ve gücünüzle rızkınızı kazanıyorsunuz. Allah sizlere güç kuvvet versin. Ailelerinizle birlikte mutluluk ve afiyet versin. Belediye olarak her zaman yanınızdayız, bunu böyle bilin” dedi.

 

 

Çankırı Milletvekili Av.İdris Şahin’de “ Çoluğunun çocuğunun iaşesinin helal lokmayla karşılayan değerli hemşerilerim, sizler bu toplumda gerçekten emeğiyle, alın teriyle kıt kanaat geçinen insanlarsınız. Ama bununda kıymetini bilmek lazım. Sağlık olmadıktan sonra varlık olmuş neye yarar. Sağlığınıza dikkat edin. Sizlerle bu gün burada buluşmaktan ve bir arada olmaktan büyük bir kıvanç duydum. Böyle bir fırsatı verdiği için değerli Belediye Başkanımız sayın İrfan Dinç’e sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum.” diyerek konuşmasını tamamladı.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER