banner198

Ankaralı Namıka Başkandan soğuk duş

Kültür ve Sanat Festivalinde sahne alan Ankaralı Namıka, başkan tepkisi alanda soğuk düş etkisi yarattı.

Ankaralı Namıka Başkandan soğuk duş
banner145

Tokat'ın Turhal ilçesinde 16.'sı düzenlenen Kültür ve Sanat Festivalinde sahne alan Ankaralı Namık’a, başkan tepkisi alanda soğuk düş etkisi yarattı.

Aslen Kurşunlu’nun Yeşilöz köyü nüfusuna kayıtlı olan ve Ankaralı Namık lakabıyla tanınan Namık Uğurlu’luya sahne aldığı Kültür Festivalinde Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, bir sanatçıya yakışmayan davranışlarda bulunduğundan dolayı tepki gösterdi. Mikrofonu eline alan Başkan Gözen “Yol kazasına uğradık” dedi.

Turhal Belediyesi tarafından düzenlenen festival etkinlikleri kapsamında şehir stadyumunda Ankaralı Namık ile Gülben Ergen sahne aldı. Ekranların sevilen ismi Murat Yeni'nin sunuculuğunu yaptığı konserde İlk olarak sahneye çıkan Ankaralı Namık, telefonlarının susmadığını ve magazincilerin kendisini "Sahneye Gülben Ergen mi erken çıkacak, siz mi çıkacaksınız?" diye aradığını ifade ederek, "Gülben Ergen Türkiye'nin assolisti olmuş Ankaralı Namık'ın assolist olsa ne olur ki? Ablamızdır, büyüğümüzdür saygı duyarız biz her zaman" dedi.

Bu arada sahneden inerek "Bana hoş geldin, demedin Gülben Ergen'e hoş geldin" diyerek organizatöre sitem eden Ankaralı Namık, ayrıca protokolde kendine yer ayrılmasını isteyerek Gülben Ergen'i izlemek istediğini kaydetti.

Ankaralı Namık'ın konserinin ardından kürsüye çıkan Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen ise Ankaralı Namık'ı eleştirerek topluma saygısı olmayan hiç 
bir sanatçıyı kabul etmeyeceklerini ve hiç bir sanatçıyı alkışlamayacaklarını ifade ederek böyle bir sanatçı olmasını istemediklerini söyledi.

Bu arada ünlü Sanatçı Gülben Ergen'e çiçek ve plaket takdim eden Başkan Gözen, sözlerini yineleyerek, "Sanatçı gibi sanatçıları getirmeye gayret ediyoruz. Bazen yol kazaları olabilir ona gereken cevabı verdiğime inanıyorum" dedi.

Konsere Tokat Valisi Şerif Yılmaz, AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan ile birlikte 
çok sayıda vatandaş katıldı.

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER