banner198

Kurşunlu da doğalgaz abonelik başvuruları başladı

Uzun süredir süren çalışmaların ardından doğal abonelik işlemleri bugün yapılan açılışla başladı

Kurşunlu da doğalgaz abonelik başvuruları başladı
banner145
 

Kurşunlu’da hızlı bir şekilde tamamlanan doğal gaz alt yapısının döşenmesinin ardından, abone başvuruları alınmaya başlandı.

Kar Gaz tarafından abonelik işlemleri için çarşı merkezinde kiralanan büro, Kurşunlu Kaymakamı Ünal Coşkun, Kurşunlu Belediye Başkanı İbrahim Doğu, Kar Gaz Genel Müdürü Kasım Kahraman, Ak Parti İlçe Başkanı İsmail Tepeçam, Kurşunlu Emniyet Müdür Vekili Muzaffer Büyükçakır, Kurşunlu Müftüsü Gencal Şenyayla ve halkın katılımı ile gerçekleşen törenle açıldı.

Yeşil Mahalle Muhtarı Hakkı Karacameydan Çankırı Postası’na yaptığı açıklamada, doğalgazın Kurşunlu için büyük bir avantaj olduğunu belirterek, “Doğalgaz Kurşunlu için büyük bir veli nimet. Tüp ve şofben gibi ihtiyaçlarımızı çok ucuza mal edeceğiz. Yalnız ısınma problemi yaşaya biliriz. Çünkü eski binalarımız da yalıtım olmadığı için ısınmada problem olabilir. Bu yüzden vatandaşlarımızın doğalgaz almadan önce binalarına yalıtım yaptırmaları şart” diye konuştu.

 

Kar Gaz evlerine doğalgaz abonesi olmak için başvuru yapmak isteyen vatandaşlardan gelirken yanlarında aşağıda ki evrakları getirmelerini istedi.

Merkezi Sistem Kullanım Sözleşmesi için;

· Apartman Yöneticisi Veya Yönetim Tarafından Yetkili Kılınmış Kişi,

· Apartman Kaşesi,

· Tapu Fotokopisi,

· Güvence Bedelinin Yatırılması,

 

Bireysel Kullanım Sözleşmesi İçin;

· Tapu Fotokopisi Veya Kira Kontratı,

· Nüfus Cüzdanı Fotokopisi Ve TC Kimlik No,

· Güvence Bedelinin Yatırılması,

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER