banner198

İstiklal Anaokulu İlköğretim Haftası Etkinliği düzenledi

İlköğretim Haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde İstiklal Anaokulu bir açılış programı düzenledi.

İstiklal Anaokulu İlköğretim Haftası Etkinliği düzenledi
banner145

2011-2012 Eğitim-Öğretim Haftası Kutlama etkinlikleri çerçevesinde İstiklal Anaokulu Okul Bahçesinde bir açılış programı düzenledi.

 

Programa İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Turgut Ünal, İstiklal Anaokulu Müdiresi Nükhet Efe, Öğrenciler, Öğretmenler ve Veliler katıldı.

 

Programda İlk konuşmayı yapan Müdür Nükhet Efe  “Eğitim camiasının bireyleri olarak bizler, her şeyin nitelikli insanla başladığına ve nitelikli insan gücünün her alanda kaliteyi getireceğine inanıyoruz. Bu bağlamda da istiklal Anaokulu kalitesini eğitim alanında kanıtlamış ve halen sahip olduğu değerleri daha da iyiye götürmeyi, hedefleri arasına yerleştirmiş bir kurumdur” diyererek Velilere de seslendi. “Bize emanet ettiğiniz çocuklarınızı, bu çatı altında, Okul öncesinden başlayarak başarıdan başarıya koşan bireyler olarak yetiştirmeyi amaç edindik. Bu anlayış ve kararlılıkla emeğini ve yüreğini, yıllarını eğitime adamış öğretmenlerimize başarılar diliyoruz” dedi.

 

 

Okul Müdiresi Nükhet Efe’nin konuşmasının ardından Kelebekler, Pamuk Şekerler, Gülücükler, Uğur Böcekleri sınıfları öğrencilerinin hazırladığı gösteri ve Şiir dinletileri Öğretmenleri nezaretinde izleyenlerin beğenisine sunuldu.

 

 

Gösterilerin ardından bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek, Okul öncesi eğitimin önemine vurgu yaparak çoğunluğu annelerden oluşan velilere seslendi. Sevgili Anneler, “Bizim Anaokullarımız fiziki olarak Avrupa da ki eşdeğer oklardan çok daha iyi durumda, donatım olarak ta mükemmel şekilde dizayn edilmiş durumda, sizlerden ricam çocuklarınızı Anaokullarımıza gönderin ama Anaokullarımızın çocuk bakımevi değil birer eğitim yuvası olduğunu unutmayın.

 Ayrıca; çocuklarınıza daha bu yaşlarda sorumluluk bilincini ve özgüvenini kazanmasına yardımcı olmaya çalışın ki, onlar yanlışlarından ve hatalarından ders çıkararak doğruyu bulmasını öğrensinler” dedi.

 

İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek Yeni Eğitim-Öğretim Yılının ilimize, Öğrencilerimize ve tüm eğitim çalışanlarına hayırlı olsun temennileri ile bitirdi.

 

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER