banner198

2011 Ahilik Haftası Yaran Kutlamaları başlıyor

Üreten Türkiyenin Bankası, Halkbank sponsorluğunda düzenlenecek olan Ahilik Haftası Yaran Kutlamaları yarın başlıyor.

2011 Ahilik Haftası Yaran Kutlamaları başlıyor
banner145

Üreten Türkiye’nin Bankası, Halkbank sponsorluğunda düzenlenecek olan Ahilik Haftası Yaran Kutlamaları yarın başlıyor.

Bu yıl 22-23 Eylül tarihleri arasında kutlanacak Ahilik Haftası'nda Çankırılıları birbirinden farklı etkinlikler bekliyor.

Çankırı Valisi Vahdetin Özcan başkanlığında Çankırı Valiliği, Çankırı Belediye Başkanlığı, Çankırı Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği kutlamalar iki gün boyunca devam edecek.

Ahilik Haftasına, 100 bin lira ile önemli bir kaynak aktaran Halkbankası ana sponsorluğunda düzenlenen etkinliklere İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin onur konuğu olarak katılması bekleniyor.

Yusuf Güney Coşturacak

Şarkıcı Yusuf Güney, “Aşka İnat” adlı son albümünde yer alan parçalarıyla kutlama programı kapsamında etkinliklerin birinci gününde saat 20.00’de Belediye meydanında sahne alacak.

İbrahim Öztürk Konferans verecek

Marmara Üniversitesi İngilizce İktisat Bölümü ve Boğaziçi Üniversitesi Asya Çalışmaları Merkezi Öğretim Üyesi Prof Dr. İbrahim Öztürk, etkinliklerin ikinci ve son gününde 100. Yıl Kültür Merkezi’nde saat 20.00’de düzenlenecek “Sınırsız rekabet ortamında, Çankırı’lı esnaf ve iş adamları için stratejik öneriler” konulu konferansta konuşacak.

2011 AHİLİK HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI

22 Ekim Perşembe

06.00 Tasavvuf Müziği eşliğinde Çankırı simidi ile kahvaltı Yer: Büyük Cami

10.30 Açılış, Protokol konuşmaları, Şed kuşanma gösterisi, Yılın Ahisine Şed kuşatma töreni, Yaran ekibi gösterileri, Plaket töreni, Esnaf kortej geçişi Yer: Belediye Meydanı

12.30 Ahirete irtihal etmiş Esnafların ruhları için okunan 99 Hatmi Şerif’in duası ve Mevlid-i Şerif okutulması) Yer: Büyük Cami

13.30 Ahi Yaran Pilavı, Kızılcık şerbeti ve lokma tatlısı ikramı Yer: Büyük Cami

20.00 Yusuf Güney Konseri Yer: Belediye Meydanı

21.30 Havai Fişek Gösterisi Yer: Belediye Meydanı

23 Ekim Cuma

20.00 Konferans: Sınırsız Rekabet Ortamında, Çankırı’lı Esnaf ve İş Adamları İçin Stratejik Öneriler Konuşmacı: Prof Dr. İbrahim Öztürk Yer:100. Yıl Kültür Merkezi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER