banner198

TOBB İlköğretim Okulundan Başkan Dinç e Ziyaret

Yeni eğitim ve öğretim yılının başlaması nedeniyle bir grup öğrenci Belediye Başkanı İrfan Dinçi ziyaret etti

TOBB İlköğretim Okulundan Başkan Dinç e Ziyaret
banner145

2011–2012 yılı eğitim ve öğretim yılının başlaması nedeniyle bir grup öğrenci Belediye Başkanı İrfan Dinç’i ziyaret etti.

 

Eğitim öğretim sezonunun ilk gününde TOBB İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı İlker Kendir’inde bulunduğu heyetteki öğrenciler Belediye Başkanı İrfan Dinç’i makamında ziyaret ederek çiçek takdim ettiler.

 

Öğretmenler ve öğrencilerle makamında bir süre sohbet eden Belediye Başkanı İrfan Dinç, belediyenin eğitime yapmış olduğu katkılardan bahsetti.

 

Sıcak ve samimi bir şekilde karşılıklı olarak yapılan sohbette, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Belediye olarak Çankırı’daki eğitimle alakalı kökten çözüm üretme arayışında oldukları belirterek “Geçen yıllarda okullarımıza Laptop, Projeksiyon Cihazı, Fotokopi Makinesi, Kırtasiye ve Giyim vs. gibi yardımlarla elimizden gelen desteği vermeye çalıştık. Aslında ben, Çankırı’daki bütün okullarımızın eksikliklerini tek seferde tamamlayıp sıfır sorun hedefini yakalamak istiyorum. Geçen yıl bazı banka ve diğer kurumların yetkilileriyle görüşmeler yaptım, fakat arzuladığım sonucu alamadık. İnşallah Sayın Valimizle beraber tekrar bu konularda çalışmalara başlayacağız” diyerek eğitime önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda destek olacağının mesajını verdi.

 

Belediye Başkanı İrfan Dinç, Kitap ve ambalajlar halinde olan çeşitli hediyeleri takdim ettikten sonra misafirlerini uğurladı.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER