banner198

Belediyeden yeni Bir Hizmet

Belediye Gençlik Merkezi Üniversite kaydını yaptırmak üzere şehrimize gelen öğrencilere işlem yapmak istedikleri mekânlara yönlendirme konusunda yardımcı oluyor.

Belediyeden yeni Bir Hizmet
banner145

Çankırı Belediyesi Gençlik Merkezi üyeleri Şehirler Arası Otobüs Terminaline kurdukları stantla, Karatekin Üniversitesine kayıt yaptırmak üzere Çankırı'ya gelen öğrencilere, ailelerine adres ve işlem yapmak istedikleri mekânlara yönlendirme konusunda yardımcı oluyor.

 

Belediye Başkanı İrfan Dinç’in talimatıyla Çankırı'ya gelen yeni üniversite öğrencilerine belediyenin imkânlarıyla yardımcı olunuyor. Belediye tarafından tahsis edilen bir araçla öğrenciler alınıp istediği yere götürülerek, ulaşım hizmeti gerçekleştiriliyor.

 

Terminalin haricinde Rektörlük binası ve Kredili Yurtlar Kurumu olmak üzere iki ayrı noktaya da stand kurulduğunu belirten,  Belediye Gençlik Merkezi Sorumlusu Emre Cebeci, “Bu uygulama Belediye Başkanı İrfan Dinç’in desteğiyle kayıtlar tamamlanana kadar devam edecek. Uygulamamızın Çankırı’da bir ilk olduğunu düşünüyorum. Gayet olumlu tepkiler alıyoruz. Bize bu konuda destek veren Belediye Başkanımız İrfan Dinç’e genç arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER