banner198

Milli Eğitim Müdürü Cemal Akbıyıkın Veda Mesajı

Milli Eğitim Bakanlığının tüm geçici görevlendirmeleri iptali ile ilimizden ayrılacak olan İl Milli Eğitim Müdürü Cemal Akbıyık bir veda mesajı yayınladı.

Milli Eğitim Müdürü Cemal Akbıyıkın Veda Mesajı
banner145

Kadrosu Niğde ilinde bulunan ve 8 Haziran 2009 tarihinden beri geçici görevlendirme ile ilimizde görev yapmakta olan, Milli Eğitim Bakanlığının tüm geçici görevlendirmeleri iptali ile ilimizden ayrılacak olan İl Milli Eğitim Müdürü Cemal Akbıyık bir veda mesajı yayınladı.

 

 

“Saygı değer Mesai Arkadaşlarım, Değerli Eğitim Çalışanları, Sevgili öğrenciler, kıymetli Veliler!

 

Niğde İl Milli Eğitim Müdürü iken geçici görevlendirildiğim Çankırı il Milli Eğitim Müdürlüğü görevimden ( Bakanlığımızca görevlendirmelerin iptal edilmesi nedeniyle) Niğde İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevime devam etmek üzere 09/09/ 2011 tarihi itibariyle ayrılmış bulunmaktayım.

 

08.06.2009 tarihinden bu yana iki yılı aşkın bir süredir, doğup- büyüdüğüm ve çok sevdiğim Çankırı ilimize siz değerli yönetici ve öğretmenlerle birlikte hizmet etmekten ve bu ulvi ve onurlu görevi üstlenip sürdürmekten büyük mutluluk duyduğumu öncelikle ifade etmek istiyorum.

 

Eğitim – Öğretim alanında Milli Eğitimin Genel amaçları ve Temel İlkeleri çerçevesinde ekip ruhu, yönetişim anlayışı ve bilinci içerisinde birlikte gerçekleştirmiş olduğumuz planlı ve disiplinli çalışmalar sonucunda;

-          Eğitim kademelerinin her alanında özelliklede okul öncesi alanda okullaşma oranının yükseltilmesi,

-          Rehberlik ve denetim hizmetlerinin çok daha etkin ve verimli kılınması,

-          Sorunların tespiti ve çözüm yol ve yöntemlerinin belirlenmesi ve uygulanmasında kolektif çalışmaya özen gösterilmesi,

-          Eğitim çalışmaları ve öğrencilerin moral ve motivasyonunun canlı ve yüksek tutulmasına azami gayretin gösterilmesi,

-          Eğitim hizmetlerinde Veli katılımının sağlanmasına yönelik yapılan çalışmalar,

-          Sosyal ve Kültürel alanda yapılan etkinlikler,

-          Fiziki yapının iyileştirilip geliştirilmesinde atılan adımlar,

 

Eğitim – Öğretimin her alanında önemli başarı ve gelişmeleri beraberinde getirmiş, son yıllarda Bakanlığımızca yapılan merkezi sınavlarda başarı grafiğini yükseltmiş, 2009 yılı ÖSS Sonucunda 66. Sıralarda yer alan İlimiz, bir yıl sonra 2010 yılında 81 İl arasında 12. sıraya yükselmeyi başarmıştır.

 

Başarının en temel unsurlarından biride; çalışmalardaki sürekliliktir.

 

Taşı delen su damlalarının kuvveti değil, akan suyun sürekliliği olduğu gerçeği asla unutulmamalıdır.

 

İlimizde eğitim- öğretim hizmetlerindeki gelişim ve değişimin ve yakalanan başarının hız kesmeden Sürdürüleceğine, en yakın gelecekte örnek gösterilen iller arasında yerini alacağına gönülden inanmaktayım.

 

Bu duygu ve düşüncelerle, eğitime katkıda bulunan başta eğitim çalışanları olmak üzere herkese en kalbi duygularımla teşekkür ediyor, geçmiş Ramazan Bayramınızı tebrik ediyor, Şimdiden yeni eğitim öğretim yılının sizlere ve tüm insanlığa hayırlı olmasını temenni ediyorum. Allah’a emanet olun. Sağlıcakla kalın.”

 

Cemal AKBIYIK

İl Milli Eğitim Müdürü

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER