banner198

Çankırı Emniyetinden zehir tacirlerine büyük darbe

Van’dan İstanbul’a giden bir kamyonda piyasa değeri yaklaşık 2 milyon beş yüz bin TL olan 92 kilo 800 gram eroin ele geçirildi.

Çankırı Emniyetinden zehir tacirlerine büyük darbe
banner145

Van’dan İstanbul’a giden 64 FA 314 plakalı kamyonu Çankırı’nın Ilgaz Bölge Trafik Denetleme Şubesi önünde durduran polis ekipleri, kamyon kasası üstüne gizlenmiş, piyasa değeri yaklaşık 2 milyon beş yüz bin TL olan 92 kilo 800 gram eroini ele geçirdi.

 

Konuyla ilgili olarak Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, İl Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu ile birlikte akşam saatlerinde Polis Evi'nde bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıda operasyonla ilgili bilgi veren Vali Özcan, Ilgaz Bölge Trafik Denetleme İstasyonu önünde yapılan kontroller sırasında uygulama noktasına intikal eden B.A isimli şahsa ait araçta yapılan aramada eroin bulunduğunu ifade etti.

 

Aracın kasa kısmına bitişik vaziyette ve şoför mahallinin üstünü örten brandanın altına gizlenmiş şekilde 180 adet 500 gramlık paketler halinde sarı renkli koli bantlarına sarılmış 92 kilo 800 gram eroin ele geçirildiğini belirten Özcan, operasyonda emeği geçen Çankırı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Ilgaz Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teşekkür etti.

 

Yakalanan eroin’in bir seferde yakalanan en büyük parti mal olduğu ve piyasa sürülmeye hazır halde koli bantlarına sarıldığı verilen bilgiler arasında yer almakta.

 

Olayla ilgili çok yönlü soruşturma sürdürülürken kamyon sürücüsü B.A gözaltına alındı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER