banner198

Çankırıspor da yaprak dökümü sürüyor

Çankırıspor da yaprak dökümü sürüyor

Çankırıspor da yaprak dökümü sürüyor
banner145

Çankırı Postası ÖZEL- Çankırıspor devre arasına geniş çaplı revizyonla giriyor.

Futbolculardan eski kaptan Önder Yılmaz, stoper Cevat Macit, Mevlüt Yeşilyurt, kaleci Sunay Zafer, Tevrat Yüksel ve Volkan Öztürk ile yollarını ayıran Çankırıspor’da yaprak dökümü devam ediyor.

Özellikle 30 yaşını aşmış ve bugüne kadar kadroda yer bulamamış futbolcular, Çankırıspor'la olan sözleşmelerini karşılıklı olarak fesh etmeye devam ediyorlar. Giden futbolculardan Cevat Macit şimdiden Başkent'in Şekerspor takımıyla anlaştı.

-TRANSFER HAREKATI BAŞLADI!

 

Çankırıspor giden futbolcuların boşluğunu doldurmak için transfer harekatına başladı. İlk olarak Kızılcahamamspor'un 28 yaşındaki kalecisi Okan Karabulut'la anlaşan Çankırıspor, Pendikspor'dan Uğur Yılmaz ve Gürkan İzmirlioğlu'yla görüşmelere devam ediyor. Çankırılı forvet Muzaffer Akdoğan'la da anlaşma zemini aranıyor.   

 

-ÇANKIRISPOR ANTALYA’DA

Devre arasına diğer takımlardan bir hafta erken giren Çankırıspor, antröneri Hakan Yılmaz'ın nezaretinde Antalya Kemer'deki kamp çalışmalarına başladı. İkinci yarıda mücadele edecek Çankırıspor kadrosu, Kemer kampında şekillenecek.

-MEHMET SEVDİYAR SÖYLEMİŞTİ

Spor yazarımız Mehmet Sevdiyar, sezon başındaki yazılarında kadronun gereksiz yere şişirildiğini söylemiş ve 30 yaşını aşkın futbolcuların çokluğuna dikkat çekmişti. 30 yaşını geçmiş futbolcularla yapılan 2'şer senelik sözleşmelerin büyük bir yanlış olduğunu söyleyen Sevdiyar, bu futbolcuların paralarını alamamaları ya da oynatılmamaları durumunda Çankırı'dan kısa bir süre içerisinde ayrılacaklarını öngörmüştü.

-KAÇAN BALIK BÜYÜK OLDU!

Mehmet Sevdiyar ayrıca sezon başında Çankırı'dan ağlayarak gönderilen genç ve Çankırılı futbolcular Samet Önger, Aykut Karaman ve Recep Doğan'ın ileride çok iyi yerlere geleceklerini söylemişti.

Bu gençler arasında Samet Önger'in sezon başından beri Beylerbeyi'nde oynadığı harika futbol ve stoper olmasına rağmen attığı gollerle devre arasında Süper Lig ya da Bank Asya'dan bir takıma transfer olacağı göz önüne alınırsa, Çankırıspor'un transfer politikasının ne kadar yanlış olduğu bir kez daha ortaya çıkıyor.

Samet Önger'in devre arası transferinden sadece yetiştirme bedeli alacak olan Çankırıspor, Beylerbeyi'nin alacağı 500 bin TL civarındaki bonservis bedeline ise uzaktan bakmakla yetinecek!

Şimdi Çankırı Postası olarak Çankırıspor Yönetimi ve Antröner Hakan Yılmaz'a soruyoruz?

  1- Bu sene sadece ligde mücadele eden Çankırıspor, kadrosunu neden 32 futbolcuyla gereksiz yere doldurmuştur? Tek kulvarda mücadele eden bir takım maksimum 25 futbolcuyla oluşturulabilecekken, neden bu kadar çok futbolcuya para saçılmıştır?

 2- Yeni bir kadro oluşturulurken motivasyon sorunu neden gözardı edilmiştir? Bu kadar çok futbolcunun uyum sağlamasının zor olacağı neden tahmin edilememiştir?

 3- Genç ve Çankırılı oyuncular neden Çankırı'dan gönderilmişlerdir? Yerlerine neden 30 yaşını aşmış bir yığın futbolcu eskisi alınmıştır? Hiçbir geleceği olmayan ve futbol
hayatlarının sonlarına gelen bu futbolcularla neden 2'şer yıllık sözleşmeler imzalanmıştır?

 4- Her fırsatta maddi zorluklardan yakınan Çankırıspor Yönetimi, transferdeki hovardalığını neye borçludur?

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER