banner198

Belediyeden Okul Müdürlerine Yemek

Başkan Dinç, Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanları ve okul müdürleri yemekli toplantıda bir araya geldi.

Belediyeden Okul Müdürlerine Yemek
banner145

Belediye Başkanı İrfan Dinç, Milli Eğitim Müdürlüğü şube müdürleri ve kent merkezindeki okul müdürleri ile Tarihi Çamaşırhane’de yemekli toplantıda bir araya geldi.

 

Yemeğe, Vali Vahdettin Özcan, Belediye Başkanı İrfan Dinç, Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek, Eğitim Denetmenleri Başkanı Hilmi Erzurumlu, Belediye Başkan Yardımcıları, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ile Şube Müdürleri katıldı.

 

İkramların ardından Okul ve Kurum Müdürleri kendilerini tanıttıktan sonra İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek, Belediye Başkanı İrfan Dinç ve Vali Vahdettin Özcan birer konuşma yaptılar.

 

 

 

Kendisinin çok şanslı bir yönetici olduğunu ifade eden İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek “Sayın Valimiz bize her konuda sonsuz destek sağlayarak eğitim alanında yapacağımız projelerde tüm imkânları seferber edeceğini söylüyor, Belediye Başkanımız bizim kurumumuzun bir yöneticisi gibi eğitim kurumlarımıza kaynak, destek ve eğitim araç-gereç desteği sağlayarak, Milli Eğitimin bir parçası gibi çalışıyor. Hizmetlerinden dolayı belediyemize ve başkanımıza şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyorum. Bizlerde Eğitim kadrosu olarak İlin en üst düzeyde iki yöneticisinin bu destek ve katkıları ile Çankırı’nın eğitimdeki kalite ve seviyesini şu an bulunduğu yerden çok daha yukarılara çıkarmak için var gücümüzle çalışıyoruz ve çalışacağız, eğitim bugünden yarına sonuç alınacak bir olgu değildir ve süreç gerektirir. Bu bir ekip işidir. Biz de bu tecrübeli ekiple süreci iyi yöneterek başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum” dedi.

 

 

Kültür, eğitim, sanat ve tarihi dokudaki çalışmaların kendisini heyecanlandırdığını söyleyen Belediye Başkanı İrfan Dinç “Çankırı’mızın eğitim seviyesini yukarılara çekmemiz lazım. Siz değerli eğitimcilerimizle el ele vererek çocuklarımızı en iyi şekilde geleceğe hazırlayıp, ülkemizin en iyi üniversitelerine yollamalıyız. Belediye olarak Eğitim ve Kariyer Merkezini açtık. Orada 300’den fazla çocuğumuz üniversiteye hazırlanıyor. Gelin birlikte bu rakamı 1000’lere çekelim. Bir tane çocuğumuza üniversitenin kapısını açabilirsek,  en büyük başarı bence bu olur” dedi.

 

 

Çankırı Valisi olarak eğitime elinden gelen maddi ve manevi desteği vereceğini belirterek konuşmasına başlayan Vali Vahdettin Özcan; “Bazen sıkıntılı görüşmelerimiz olabilir. Ama hiç birinde size saygısızlık etme gibi bir kastımız olamaz. Amacımız kaliteyi artırmaktır. Bana her an ulaşabilirsiniz. Birçoğunuzla yeni tanıştık bu kadar tecrübeli bir eğitim kadromuz olduğuna sevindim, çok çalışkan ve özverili bir Milli Eğitim Müdürümüz var, onun çalışkanlığı ve gayreti sizlerin tecrübesi ile hep birlikte daha çok çalışarak eğitim konusunda ciddi adımlar atacağız. Ben 2012 yılının şahsınıza, eşinize, çocuklarınıza ve bütün Çankırı’ya hayırlar, uğurlar getirmesini temenni ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı. 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER