banner198

Çocuk Meclisinden Mehmet Karakoç a ziyaret

Tıp Bayramı nedeniyle Çocuk Meclisi Üyeleri, Sağlık İl Müdürü Mehmet Karakoçu makamında ziyaret etti.

Çocuk Meclisinden Mehmet Karakoç a ziyaret
banner145

14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Çankırı Belediyesi Çocuk Meclisi Üyeleri, Sağlık İl Müdürü Mehmet Karakoç’u makamında ziyaret ederek, tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı'nı kutladılar.

 

Çocuk Meclisi sorumlusu Songül Köroğlu nezaretinde gerçekleştirilen ziyarette, Çocuk Meclisi Başkanı Rumeysa Cambaz, Karakoç’a meclis üyeleri adına çiçek takdim etti.

 

Çankırı Belediyesi Çocuk Meclisi Üyelerinin yapmış olduğu ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu belirten Sağlık İl Müdürü Mehmet Karakoç “ Sağlık çalışanlarını unutmadığınız için öncelikle hepinize teşekkür ederim. Değerli arkadaşlar, sizlere en önemli tavsiyem, sağlığın olmadığı yerde hiçbir şeyin kıymeti yoktur, bunu hiçbir zaman aklınızdan çıkarmayınız. Biz sağlık çalışanları olarak, hataların telafisi zor olan bir mesleği icra ediyoruz. Ama sıkıntılı bir şekilde gelip, güler yüzle gönderdiğimiz hastalarımızı gördükçe, en büyük sermayeyi elde ettiğimizi düşünüyorum. Sizlerin aracılığıyla Sağlık Balkanlığı tarafından uygulamaya giren bir çalışmayı da bir kez daha duyurmak istiyorum. ALO 182 MHRS(Merkezi Hastane Randevu Sistemi) uygulamasına başladık. Bundan sonra vatandaşlarımıza hastanede muayene olmak, artık bir telefon tuşu kadar yakın ” dedi.

 

Çocuk Meclisi Üyelerinin, sigarayla mücadele edebilmek için Sağlık İl Müdürü Mehmet Karakoç’a yoğun bir şekilde soru sordukları gözlendi. Bu sorular karşısında sigarayla mücadele etmek için erken yaşta hassasiyet gösteren meclis üyelerini tebrik eden Karakoç “ Anne ve babalarınızı saygı ve sevgi çerçevesinin dışına çıkmadan, eğer yanınızda sigara içiyorlarsa onları bulunduğunuz ortamlardan kovun. Sigarayı bıraktıracak en önemli ilaç ise, sigarayı zihinde bitirmektir. İrade yardımıyla bırakılan bu alışkanlığın daha sağlıklı olduğu gözlemlenmiştir. Tekrarlıyorum, anne ve babalarınıza lütfen baskı yapınız. En azından ev ve kapalı ortamlarda sizin yanınızda sigara içmelerine müsaade etmeyin ”dedi.

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER