banner198

Ahmet Bukan Aday Değil

Çankırı Milletvekili Ahmet Bukan düzenlediği basın toplantısında 12 Haziran seçimlerinde aday olmayacağını açıkladı.

Ahmet Bukan Aday Değil
banner145

Çankırı Milletvekili Ahmet Bukan düzenlediği basın toplantısında 12 Haziran seçimlerinde aday olmayacağını açıkladı.

MHP Çankırı İl Başkanlığında basın toplantısı düzenleyen MHP Çankırı Milletvekili Ahmet Bukan,  Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitler Haftasını kutlayarak başladığı konuşmasında üniversite yıllarında tanıştığı Ülkücü Hareketle bugüne kadar içindeki mücadele hırsı ve dava adamlığı bilinci hep aynı kalmış, aynı şevk ve heyecanla her dönem mücadele etmiş birisi olarak aradaki tek farkın sadece saçlarına düşen aklar olduğunu söyledi.

 

Ülkücü hareketteki siyasi geçmişini anlatan Bukan şunları kaydetti;

 

İlk olarak 1978 yılında Çankırı'da Ülkücü Teknik Elemanlar Derneği Başkanlığı yaptım.1991 yılında ki milletvekilliği seçimlerini 76 oyla kaybettikten sonra 1994 yılında girdiğim Çankırı Belediye Başkanlığı seçimlerinde belediye başkanı oldum. 1999 yılında ikinci kez seçilerek bir dönem daha belediye başkanlığı yaptım. 1995 – 1999 Yerel-Bir Genel Başkanlığı, 1999 – 2002 MİS Genel Başkanlığı görevlerinde bulundum. 2007 yılında yapılan milletvekilliği seçimlerinde çok sevdiğim Çankırı’dan milletvekili oldum.  Belirttiğim zamandan bugüne kadar ülkücü hareketin içinde partimi bir adım ileri götürebilmek için elimden gelenin en iyisini her zaman yapmaya çalıştım.  Ve bunu yaparken bulunduğum yerden güç alarak değil bulunduğum makama güç vererek bunu yaptım. Şahsi ve menfi hiç bir ikbal kaygısı kendim adına taşımadım.

 

Ahmet Bukan “Bizim içinde bulunmuş olduğumuz dava belirli bir yere kadar devam edecek bir dava değil ölünceye kadar devam edecek bir yaşam tarzı bir misyondur. Bu misyonun gereğinde devamlı bu hareketin içinde olmaktır. Belli bir makama odaklanarak değil MHP’nin iktidara ulaşması yolunda her türlü görevi üstlenmek şartıyla 2011 yılında yapılacak genel seçimlerde gençlerin önünü açmak ve yüreği hizmet aşkıyla çarpan Çankırı ve Türkiye sevdalılarına destek olmak adına Çankırı ilimizden milletvekilliğine aday değilim” dedi.

 

Bukan," İnanıyorum ki Türkiye ses verecek ve sesimize kulak verecektir.

Aziz milletimiz bu defa MHP diyecek ve hükümet etme sorumluluğunu, milleti için her fedakârlığı yapmaktan kaçınmayan milliyetçi-vatansever kadrolara teslim edecektir. Bu kutlu yolda Yüce Allah bizleri mahcup etmesin, himayesini bizlerden esirgemesin." 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER