banner198

Kınıklıoğlu Koltuklara değil hizmete talibiz

KINIKLIOĞLU Milletvekili Aday Adayları ile ön görüşme yapacak

Kınıklıoğlu Koltuklara değil hizmete talibiz
banner145
AK Parti Çankırı Milletvekili Suat Kınıklıoğlu AK Parti milletvekili aday adayları ile görüşecek.

AK Parti Genel Merkezi’nde aday adaylığı için başvuruda bulunan 5 bin 600’e yakın isim mülakata alınmaya başlandı. Bu kapsamda AK Parti Çankırı Milletvekili Suat Kınıklıoğlu 11 ilin aday adayları ile görüşecek.

AK Parti'de temayül yoklaması sonrasında milletvekili adaylarını mülakata tabii tutacak komisyonlarda görev alacak başkan ve üyeler belirlendi. Bir genel başkan yardımcısı başkanlığında oluşturulan komisyonlar dörder üyeden oluşuyor.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar başkanlığında kurulan 6. Komisyonda görev alan Kınıklıoğlu Hatay, Elazığ, Kastamonu, Osmaniye, Kilis, Tekirdağ, Kırıkkale, Edirne, Niğde, Kırklareli, Gümüşhane illerinin milletvekili aday adayları ile görüşmelerde bulunacak. Mülakatların yaklaşık bir hafta sürmesi bekleniyor.

Aday adayı mülakatlarına ilişkin açıklama yapan Kınıklıoğlu “5.599 aday adayı AK PARTİ listesinden milletvekili seçilmek için başvuruda bulundu. Sayın Başbakanımızın da belirttiği gibi, AK PARTİ farkını seçim sürecinde bir kez daha milletimize göstermek zorundayız; makamlara, koltuklara değil hizmete talip olduğumuzu açık bir şekilde göstereceğiz. Partimiz milletvekili adaylarının belirlenmesi sürecinde şehirlerimizin beklentilerini en üst seviyede gözeterek, hakkaniyet ölçülerine uygun bir tavır sergileyecektir.” dedi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER