banner198

Isparta Valisi Öner Balayına çıktı görev yaptığı illeri gezdi

Çankırının eski Valisi Ali Haydar Öner, Balayı iznine çıkıp önce Çankırıya giden Öner çifti, ardından Giresun’daki dostlarıyla hasret giderdi.

Isparta Valisi Öner Balayına çıktı görev yaptığı illeri gezdi
banner145

Isparta Valisi Ali Haydar Öner, bir süre önce hayatını birleştirdiği Saadet Şen ile mutluluğunu daha önce görev yaptığı illerdeki dostlarıyla paylaşıyor. Balayı iznine çıkıp önce Çankırı’ya giden Öner çifti, ardından Giresun’daki dostlarıyla hasret giderdi. Öner çifti Giresun’dan Bayburt’a geçti.

Geçtiğimiz ocak ayında evlendikten sonra balayına gidemeyen Isparta Valisi Ali Hayda Öner, eşi saadet Şen’le daha önce görev yaptığı illeri gezerek balayı yapıyor.

 Vali ile eşi, önceki akşam Giresun’da Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Cinel, çeşitli siyasi parti ve STK temsilcilerinin katılımıyla düzenlenen yemeğe katıldı. Vali Öner gecede, “25 Ocak’ta nikâh yaptık. Ancak düğün yapmamıştık. Bu akşamı düğünümüzün yapıldığı bir akşam olarak kabul ediyorum” dedi.

Vali Öner ve eşi yemekten bir gün sonra, bir grupla yayla gezisi yaptı, ardından da uzun yıllar valilik yaptığı Bayburt’a geçti.

CHP’DEN ADAY OLMUŞTU

Boşandığı eşinden iki kız, bir de torun sahibi olan 62 yaşındaki Öner daha önce, Tomarza, Orhaneli, Gercüş, Karasu, Germencik, Erbaa, Tirebolu ve bor’da kaymakamlık yaptıktan sonra; Bayburt, Giresun, Çankırı’da vali olarak görev yaptı.

Vali Öner, seçimlerde istifa ederek önce bağımsız, ardından kaydını yaptırarak CHP’den milletvekili aday adayı oldu. Ancak listede yer verilmeyince görevine döndü ve Çankırı’ya atandı. Bir çok kez “Yılın Valisi” seçildi. Öner ayrıca “Yılın Atatürkçü Valisi” gibi unvanlarında sahibi oldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER