banner198

Siyasi Partiler Miraç Kandili Mesajları

Siyasi Partiler Miraç Kandili Mesajları

Siyasi Partiler Miraç Kandili Mesajları
banner145

AK PARTİ İL BAŞKANLIĞI MİRAÇ KANDİLİ KUTLAMA MESAJI

Bir insanın ulaşabileceği en ulvi makama yükselen peygamberimizin miracının yıl dönümü olan bu kutsal günün ülkemize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diler.

Tüm Çankırı’lı hemşerilerimin Miraç kandilinizi en kalbi duygularla kutları; Esenlikler dilerim

Salim ÇİVİTÇİOĞLU

Ak Parti Çankırı İl Başkanı

MHP ÇANKIRI İL BAŞKANLIĞI MİRAC KANDİLİ KUTLAMA MESAJI

Bugün, Yüce Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV)’in Mirac’a yükselişinin sene-i devriyesini idrak ediyoruz. Bu vesileyle Cenab-ı Allah’tan tüm Türk ve Müslümanları bütün süfli duygulardan, beşeri hislerden tertemiz bir kulluğa, en yüce mertebeye yükseltmesini niyaz ediyoruz. Yüce dinimizin bu büyük mucizesine inanan insanlar olarak, ilimde, sanatta, fende ve beşeri hayatta bu günün ülkemizin ve insanlarımızın miracına vesile olmasını diliyor, tüm halkımızın Mirac Kandillerini en içten duygularla kutluyoruz.

Ali ACIBUNAR

MHP Çankırı İl Başkanı

HAS PARTİ ÇANKIRI İL BAŞKANLIĞI MİRAC KANDİLİ KUTLAMA MESAJI

HAS Parti Çankırı İl Başkanı Şevket KOÇ, Miraç Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajda, miracı “yükseliş ve sevgiye aydınlığa, kardeşliğe ve tevazuya yöneliş” olarak tanımladı.

Adalet, özgürlük ve hakça paylaşım gibi değerlerin hiçe sayıldığını, dünyanın birçok bölgesinde Müslümanların ''tarihte eşine az rastlanır insanlık dışı katliamlara maruz bırakıldığını'' ifade eden Koç, mesajında şu görüşlere yer verdi;

''Yeryüzünde yeniden iyiliğin, barışın ve adaletin hakim olabilmesi için Miraç'ta bildirilen ilahi prensiplere daha sıkı sarılmak ve bu prensipleri hakim kılmak için çalışmalıyız.

Miraç Kandili, barış ve huzur içinde yaşanan adil bir dünyanın kuruluşu için bir başlangıç olsun. Milletimizin İslam âleminin ve kıymetli hemşerilerimin Miraç Kandili'ni kutluyor. Bütün insanlık için barış ve huzur diliyorum.''

Has Parti
Çankırı İl Başkanı
Şevket KOÇ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER