banner198

Atkaracalar Belediye Başkan Adayı Oflaz, "Asker balıklarımız mini bir Urfa Balıklı Göl" olacak!

AK Parti Atkaracalar Belediye Başkan adayı Harun Oflaz,” İlçe meydanımız mini Sultan Ahmet, Asker balıklarımız mini bir Urfa Balıklı Göl şeklinde olacak” dedi.

Atkaracalar Belediye Başkan Adayı Oflaz, "Asker balıklarımız mini bir Urfa Balıklı Göl" olacak!
banner145

AK Parti Atkaracalar Belediye Başkan adayı Harun Oflaz,” İlçe meydanımız mini Sultan Ahmet, Asker balıklarımız mini bir Urfa Balıklı Göl şeklinde olacak” dedi.  

Seçim Özel programında Çankırı Postası TV ve Radyo Neşe ortak canlı yayınına katılan AK Parti Atkaracalar Belediye Başkan adayı Harun Oflaz,projelerini anlattı.

Dolu dolu hizmet yaptığımız 5 yıl geçirdik

Atkaracalar Belediye Başkan adayı Harun Oflaz, Pandemi, sel felaketleri, depremler, ekonomik kriz derken hiçbir zaman rahat bir çalışma şartları olmamasına rağmen 5 yıl boyunca hiçbir mazerete sığınmadan hizmet dolu bir başkanlık dönemi geçirdiklerini söyledi.

Başkan Oflaz,” Tüm olumsuz koşullara rağmen ilk seçim döneminde vaat ettiğimiz tüm projeleri gerçekleştirdik. 63 proje vaadimizi üstüne yeni projelere ekleyerek 100 proje olarak gerçekleştirdik. Yani 5 yılda yatmadık hizmet ürettik.” dedi.

İlçe meydanımız mini Sultan Ahmet, Asker balıklarımız mini bir Urfa Balıklı Göl

 “Yaptığımız projeler içerisinde İlçe meydanımız ve ve Asker balıklarımızın olduğu projelerin ayrı bir yeri var” şeklinde konuşan Başkan Harun Oflaz, İlçe meydanının tarihi mimarisi ile mini bir Sultan Ahmet Meydanını, Asker balıkları projesinin ise verdiği manevi hazzı ile Urfa balıklı gölü andırdığını ifade ederek hem tarihe hem maneviyata sahip çıktıklarını söyledi.

Belediye başkanlarının hayali olmalı, Belediye Başkanı hayalci olmamalı

Oflaz, seçim çalışmaları sırasında gerek Atkaracalar gerekse tüm seçim bölgelerinde seçim atmosferi içerisinde çok hayal ürünü vaatler olduğunu belirterek, “ Kabul ediyorum belediye başkanlarının hayali olmalı ama hiçbir belediye başkanı asla halkına hayal satmamalı ve hayalci olmamalı. Biz 5 yıl boyunca hiçbir zaman halkımıza hayal satmadık. Hayalimiz olan vaat ettiğimiz projeleri hayata geçirerek ilçemize hizmet ettik. Hizmetlerimizin altındaki imza bizim ama arkasındaki güç Sayın Cumhurbaşkanımız ve AK parti iktidarıdır. İnşallah halkımız teveccüh gösterirse bir beş yıl daha hizmet etmeye talibiz.” ifadelerini kullandı.

Çankırı Belediyesi ilçelere ağabeylik yapmalı

Siyasi rekabetin her zaman olması gerektiğini ve olduğunu da ifade eden Başkan Oflaz, “ Tabi bu rekabet olmalı ama burada asıl hedef Çankırı’ya hizmet olmalı. Yani Çankırı Belediye Başkanı kim olursa olsun İlçe belediye başkanlarına ağabeylik yapmalı ve “Gelin bakalım Çankırı için neler yapabiliriz” demeli.  Çankırı kalkınacaksa gelişecekse bu asla ilçeleri işin içine katmadan olmaz. Çankırı ilçeler olmadan kanadı kırılmış bir kuştur ve tek başına yalnız uçamaz. Geçtiğimiz 5 yılda bunu yapamadık ama umarım önümüzdeki 5 yılda bunu yapabiliriz. Bu birliktelik örnek veriyorum bizim Ilgaz dağımızı Bursa Uludağ, Tuz mağaramızı yılda 1 milyon turistin ziyaret ettiği bir kültür turizm varlığına dönüştürebilir. Bundan da tüm ilçeler en çokta merkez payını alır büyür ve gelişir.” sözleriyle Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen’den beklentisini dile getirdi.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2024, 15:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER