banner198

İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Öztürk’ün Yarıyıl Karne mesajı

Çankırı İl Milli Eğitim Müdürü Muammr Öztürk’ün 19 Ocak 2024 Cuma günü başlayacak olan yarıyıl tatili vesilesiyle bir mesaj yayınladı.

İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Öztürk’ün Yarıyıl Karne mesajı
banner145

Çankırı İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Öztürk’ün 19 Ocak 2024 Cuma günü başlayacak olan yarıyıl tatili vesilesiyle bir mesaj yayınladı.

Öztürk mesajında şunları kaydetti: 

Sevgili öğrenciler, saygıdeğer veliler ve kıymetli öğretmenlerimiz;

Çankırı eğitim ailesi olarak hep birlikte 2023-2024 eğitim öğretim yılının birinci dönemini tamamlıyoruz. 19 Ocak 2024 Cuma günü başlayacak olan yarıyıl tatili, öğretmen ve öğrencilerimiz için bir dinlenme, motivasyon toplama aracı olacaktır. 5 Şubat 2024 Pazartesi günü ise eğitim öğretim çalışmalarına aynı heyecan ve motivasyonla Çankırı eğitim ailesi olarak kaldığımız yerden devam edeceğiz.

Sevgili öğrenciler;

Karne notlarının, sadece akademik başarıları değil, aynı zamanda kişisel gelişimin de bir göstergesi olduğunu unutmayınız. Her bir zorluğun, bir öğrenme fırsatı olduğunu hatırlayarak karşınıza çıkan her engeli aşabilecek güce sahip olduğunuzu unutmayınız. Sizler ülkemizin geleceği, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin her daim umutları ve Türkiye Yüzyılı’nın mimarları olacaksınız. Tatil sürecinde, gezip eğlenmek ve dinlenmek en doğal hakkınız. Bu süreçte, yeni yerler keşfederken, kitap okuyarak ve sosyal etkinliklere katılarak akademik başarılarınızı da desteklemeniz en büyük temennimizdir. Hepinize iyi tatiller diliyor, yeni dönemde sizleri daha büyük başarılarda eser sahibi olarak görmeyi temenni ediyorum.

Kıymetli velilerimiz;

Eğitim öğretim süreçlerinde, sizler de en az evlatlarımız kadar yoruluyorsunuz. İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bu çabalarınıza yakından şahit oluyoruz. Yarıyıl tatilinde evlatlarınızla vakit geçirerek, gerek sportif gerekse akademik çalışmalarda onlara eşlik ederek, bu süreçleri en verimli şekilde geçireceğinizi umut ediyorum. Dönem içerisinde, Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak, eğitimin her aşamasında öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirme gayreti içerisindeyiz. Eğitim süreçlerine siz kıymetli velilerimizin de dahil olması, bu konuda eğitim iklimine olan desteğiniz bizleri mutlu ediyor. Yarıyıl tatilini velisi bulunduğunuz öğrencilerimizle en güzel şekilde geçirmenizi temenni ederim.

Değerli meslektaşlarım;

Müdürlük olarak, sizlere duyduğumuz güven ve destekle yanınızdayız. Sizlerin özverisi, bilgi dolu dersleriniz, sevgi dolu rehberliğiniz sayesinde öğrencilerimizdeki gelişimi görmek, bizlere büyük bir gurur ve mutluluk veriyor. Öğrencilerimize, evlatlarımıza kattıklarınız yalnızca akademik değil, aynı zamanda karakter gelişimi ve insanlık değerleri konusundaki öğretilerinizle de sizin ellerinizde şekilleniyor. Bu tatil döneminde, öğretmenlerimiz de dinlenmeyi, kendilerini yenilemeyi ve güzel anılar biriktirmeyi hak ediyor. Emeğiniz için sizlere teşekkür ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle Çankırı eğitim ailesi olarak, hep birlikte yeni dönemde görüşmek üzere, esenlikler diliyorum.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2024, 14:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER