banner198

Ilgaz’da AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmed Öztürk’ten gövde gösterisi!

AK Parti Ilgaz Belediye Başkan Adayı Mehmed Öztürk, AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezini törenle açtı.

Ilgaz’da AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmed Öztürk’ten gövde gösterisi!
banner145

AK Parti Ilgaz Belediye Başkan Adayı Mehmed Öztürk, AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezini törenle açtı.

AK Parti Ilgaz Belediye Başkan Adayı Mehmed Öztürk, Ilgaz Cumhuriyet meydanında düzenlenen törenle seçim koordinasyon merkezini açtı. Ilgazlıların yoğun katılım gösterdiği program Saat 13.20’de başladı. Törende konuşma yapan Mehmet Öztürk, dikkat çeken konuşmasında Ilgaz’a 5 yıllık hizmetlerini özetledi. Yer yer esprileriyle alandakileri güldüren Öztürk, Ilgaz halkından hizmetlerini devamı için bir 5 yıl daha desteklerini istedi.

Önceki dönem AK Parti Milletvekili Salim Çivitcioğlu’da Öztürk’e destek için Ilgaz’a geldi. Çivitcioğlu’da katılımcılara bir konuşma yaparak Öztürk’e destek istedi.

Erdoğan: Mehmed Öztürk anketlerde %70 çıktı -

AK Parti İl Başkanı Koray Erdoğan ise törende yaptığı konuşmada Mehmed Öztürk’e destek istedi. Erdoğan, “ Siz istediniz Mehmet Öztürk yeniden aday oldu. Yeniden hizmete talip oldu. %70 ile Mehmet Öztürk’ü tekrar seçmeye hazırmısınız? Neden ‘%70 dedik’ saha çalışmaları onu gösteriyor. Bu oran bir hayal değil.” Dedi.

Konuşmların ardından SKM okunan duanın ardından hizmete girdi.

MHP adayı Bulamaçcı’dan nezaket gösterisi -

Açılış töreninin ardından koordinasyon merkezine gelen MHP Belediye Başkan adayı Av. Ayşenur Bulamaçcı’da, Mehmed Öztürk’e “hayırlı olsun” dileklerini iletti.

Törene; AK Parti İl Başkanı Koray Erdoğan, önceki dönem Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu, Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, AK Parti Bayramören İlçe Başkanı Serdar Kale ve partililer katıldı.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2024, 03:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER