banner198

İYİ Parti'den İstifa Eden Beker: " Türkiye’deki en çok hizmetin gitmediği bölge İç Anadolu’dur "

İYİ Parti'den istifa eden Ankara Milletvekili Adnan Beker, " Türkiye’deki en çok ezilen, hizmetin gitmediği, teşvikin fazla olmadığı bölge İç Anadolu’dur" dedi.

İYİ Parti'den İstifa Eden  Beker: " Türkiye’deki en çok hizmetin gitmediği bölge İç Anadolu’dur "
banner145

İYİ Parti'den İstifa Eden Adnan Beker: " Türkiye’deki en çok ezilen, hizmetin gitmediği bölge İç Anadolu’dur "

İYİ Parti'den istifa eden Ankara Milletvekili Adnan Beker, " Türkiye’deki en çok ezilen, hizmetin gitmediği, teşvikin fazla olmadığı bölge İç Anadolu’dur" dedi.

TV100 ekranlarına çıkan Adnan Beker, kendisine sorulan soruları çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz Mahalli İdareler seçimlerinde Mansur Yavaş’a oy verdiğini açıklayan Beker, Cumhuriyet Halk Partisi’ne gelip siyaset yapma teklifine verdiği cevabı söyledi.  

Beker, “Dedim ki, bak! Ben Atatürkçü bir adamım. Siz diyorsunuz ya, ‘Cumhuriyet Halk Partisi Atatürk’ün partisi. Atatürk benim buramda. Keşke Cumhuriyet Halk Partisi Atatürk’ün kurduğu parti olarak kalsaydı. Onun kurduğu gibi yaşasaydı. Ben Cumhuriyet Halk Partisi’nde şereflice siyaset yaparım. Orada da olurum. Yapmıyor ama değil mi? Bakın bir şey söyleyeyim, HDP’liler bu cumhuriyet’i savunuyor mu? Mesela ismini vermeyim birisi diyor ki; “ Bu Cumhuriyet bana ne verdi? Karnımı mı doyuruyor? Bu cumhuriyette ne var? Atatürk’e laf söylüyorlar, bu ülkeye laf söylüyorlar. “ şeklinde konuştu.

Beker, “Şimdi Özgür Özel, ‘bu memlekette en ezilen Kürtler’ diyor.  Hangi Kürt bu ülkede eziliyor? Bakın bu ülkede en ezilen bölge neresi biliyormusunuz? Yozgat, Çorum, Kırşehir, Tokat, Ankara. Bakın şu an Türkiye’deki en çok ezilen, hizmetin gitmediği, teşviğin fazla olmadığı bölge İç Anadolu’dur. Bugün git Yozgat’a köylerinin yolu yok! Bugün Ankara'da işsizlik hat safhaya ulaşmış. Çorum'a git aynı, Çankırı'ya git aynı, Kırşehir’e git aynı. Bakın Tokat'a gidin aynı, Sivas'a gidin aynı. En çok teşviğin verildiği bölge Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu’dur.” dedi.

Kendisine yöneltilen, "Seçimlerde kime oy verdiniz?" sorusuna cevap olarak Adnan Beker, "Kemal Bey'e oy vermedim. Oy da istemedim. 14 Mayıs'ta oy kullanmadım, 28 Mayıs'ta Tayyip Bey'e oy verdim. Kime vereyim başka bir aday yok ki" ifadelerini kullandı.

Adnan Beker, İYİ Parti Sakarya Miiletvekili Ümit Dikbayır hakkında konuştu. Beker, "Ümit Dikbayır ile ilgili taciz konusu çıktı. 4 sene önce güya birini taciz etmiş. Ortada taciz yok, banka hesapları yok. Dikbayır'ın ailesiyle ailecek görüşürüz. Ben hanımının ağladığını gördüm. Sen bunu dediğin gün benim olayım partide bitti. Ümit Dikbayır'a yapılan iftiradır" dedi.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2023, 19:42
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kursun
Kursun - 5 ay Önce

Keşke hiç siyasete bulasmasaydin CHP sayesinde meclise girdin.dediklerinde haklısın teşvik yatırım iç Anadolu almıyor.halka hitap ediyorsun konuşmalarınız halka iniyor ama CHP ve iyi parti sayesinde vekil oldunuz bunu da yabana atmayın

SIRADAKİ HABER