banner198

MHP Adayı Bezci; “Tarihinde ilk kez Orta’da Üç Hilali dalgalandıracağız”

MHP Orta Belediye Başkan Adayı Ömer Bezci, Çankırı Postası ve Radyo Neşe tarafından ortak yayınlanan “Seçim Özel” programında orta halkının neden kendisini seçmesi sorusunun cevabını verirken yapacağı projeleri de anlattı.

MHP Adayı Bezci; “Tarihinde ilk kez Orta’da Üç Hilali dalgalandıracağız”
banner145

MHP Orta Belediye Başkan Adayı Ömer Bezci, Çankırı Postası ve Radyo Neşe tarafından ortak yayınlanan “Seçim Özel” programında orta halkının neden kendisini seçmesi sorusunun cevabını verirken yapacağı projeleri de anlattı.

Başkan Adayı Ömer Bezci, yayında hem birbirinden ilginç projelerini görseller ile anlatırken hem de Çankırı Postası Genel Yayın Yönetmeni Ercan Şeker ve Radyo Neşe İmtiyaz Sahibi Turan Harmancı’nın sorularının yanı sıra interaktif bir şekilde geçen programda ayrıca; yayın sırasında gelen izleyici soru ve taleplerine de açık yüreklilikle cevap verdi.

Beni aday yapan tek şey Orta halkına hizmet etme aşkı -

Ömer Bezci, yayının hemen başında ilk olarak bazı çevrelerce kendisini yıpratacak bir konu bulunamadığı için dışardan bir aday gibi lanse edilmeye çalışıldığını belirterek, “ Bu tamamen bir algı çalışmasından ibaret. Bunu Orta halkı bildiği için ben buna çok takılmıyorum. Bizim Orta için neler yaptığımızı herkes biliyor.  Ben maddi imkanları yerinde olan ve maddiyata ihtiyacı olmayan bir iş insanıyım. İşimi gücümü bırakıp aday olmamın tek sebebi bizim Orta aşkımız ve Orta halkına hizmet etmek isteyişimizdir. Bizi Orta’ya aday yapan şey hizmet aşkıdır. Seçildiğimiz takdirde de Orta’da yaşayacağım.” şeklinde konuştu.

Tarihinde ilk kez Orta’da Üç Hilali dalgalandıracağız -

 “Biz aday adayı olduk ama aday olmamızın arkasında ki irade Muhterem Genel Başkanımız, Genel Merkezimiz, Genel Başkan Yardımcımız ve Milletvekilimiz Dr. Pelin Yılık, İl ve İlçe yönetimlerimiz tabi ki. Yine bunların destekleri ve Orta halkının teveccühü ile inşallah tarihinde ilk kez Üç Hilali dalgalandıracağız. Bunu başaran ilk MHP’li Belediye Başkanı olarak tarihe geçecek ve Orta’da tarihe geçecek hizmetler yapacağız.” Diyen Ömer Bezci seçimlerde ne kadar iddialı olduğunu da ortaya koymuş oldu.

5 yılda Orta modern bir şehir haline bürünecek -

Yayında;  Sosyal Konut Projesi,  OSB.  Canlı Hayvan Pazarı, Gündüz Çocuk Bakımevi,  Güneş Enerji Tarlası,  Kapalı Pazar Yeri, Küçük Sanayi Sitesi,  Mesire Alanı gibi büyük projelerini animasyon görüntüleri eşliğinde anlatan Başkan Adayı Ömer Bezci, bu projeler ve onlarca başka proje ile Orta ilçesinin çehresinin 5 yılda tamamen değişeceğini ve 5 yıl sonra Orta’ya gelen bir Ortalının ilçeyi tanıyamayacağını söyledi.

Orta’nın sorunlarını çok iyi bildiklerini bunun için 16 akademisyen ve mimar, mühendis, şehir planlamacıları ile bir akademik ve teknik çalışma yaptıklarının altını Çizen Bezci,  Ayrıca projelerine büyük bir kaynak yaratacak Orta Belediyesi Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfını kuracakları sözünü verdi.

Orta’da “Yaparsa AK Parti Yapar” dönemi bitecek “Yaparsa Cumhur İttifakı Yapar” dönemi başlayacak - 

Ömer Bezci, “ Bilindiği üzere alışıla gelmiş bir slogan var. “ Yaparsa AK Parti Yapar” diye. Biz artık bu sloganı Orta’da değiştireceğiz ve “Yaparsa Cumhur İttifakı Yapar” sloganı ve Cumhur ittifakının gücü ile Orta’da kalıcı hizmetler yapacağız.” sözleriyle de seçimi kim kazanırsa kazansın Orta halkının kazanacağını söyledi.

Orta’ya Adliye geri ve bir MYO mutlaka getireceğiz -

Gelen izleyici soruları üzerine Başkan Adayı Ömer Bezci, Adliyeni Orta’dan gitmesinin Orta için bir prestij, istihdam ve zaman kaybı olduğunun çok çabuk fark edildiğini ve ister seçilsin ister seçilmesin Adliyenin Orta’ya mutlaka geri gelmesi için şimdiden çalışmalar başladıklarını ve mutlaka geri getireceklerinin altını çizdi.

Ömer Bezci bir başka soru üzerine ise Orta’nın Çankırı’nın en büyük ilçelerinden biri olduğunu ve buraya bir MYO açılması gerektiğini ifade etti ve “Orta’ya eğer MYO gelirse ben şimdiden eğitim binası ve yurt binası için bir hayırsever iş insanından söz aldım. MYO açılma kararı çıksın eğitim binası ve yurt için kazmayı vuracağız. MYO için gerekli görüşmelere de seçilir seçilmez başlayacağız.dedi.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2024, 12:53
YORUM EKLE
YORUMLAR
İSMAİL EZDER
İSMAİL EZDER - 2 ay Önce

Yolun ve Gönlün Açık olsun Başkanım Ortadan SEVGİLER .

SIRADAKİ HABER