banner198

Ankara'da yaşayan Yapraklılılardan Esen'e tam destek!

Yapraklı Dernekler Federasyonu tarafından Ankara’da “Yapraklılar Hakkına Sahip Çıkıyor” programı yapıldı.

Ankara'da yaşayan Yapraklılılardan Esen'e tam destek!
banner145

Yapraklı Dernekler Federasyonu tarafından Ankara’da “Yapraklılar Hakkına Sahip Çıkıyor” programı yapıldı.

Salon girişinde MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çankırı Milletvekili Dr. Pelin Yılık, MHP Çankırı Belediye Başkan adayı İsmail Hakkı Esen meşalelerle karşılandı.

Yapraklılıların yoğun bir katılım gösterdiği programda konuşma yapan Yapraklı Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Başkanı İsa Yaman “Hayaller gerçek oldu, Bugün bir miladın başlangıcı diyebiliriz, Yapraklı’lar artık tek çatı altında ve tek yumruk olarak aynı yere ayak basıyorlar. Çankırı merkez nüfusunun 3/1’inden fazlası Yapraklı’lı ve yine Çankırı merkez esnafının %70’i Yapraklı’lı ayrıca Ankara’da 40 bine yakın Yapraklı’lı yaşamaktadır. Nerde Yapraklı’lı bir hemşehrimiz var her daim arkasındayız, federasyon çatısı altında bulunan 30 dernek ile birlikte aldığımız kararla; Keçiören Belediyesi Akparti meclis üyesi a.adayları Mehmet Ayhan ve Ahmet Öztürk’ün, Yenimahalle belediyesi Chp meclis üyesi a.adayı Hasan Erdağ’ın, Pursaklar Belediyesi Akparti meclis üyesi a.adayı Seyit Sucu’nun, Akyurt Belediyesi Mhp meclis üyesi a.adayı Mustafa Özdemir’in ve Çankırı Belediye Başkan Adayı İsmail Hakkı Esen’in sonuna kadar arkasındayız, bizim partimiz Yapraklı” dedi.

Programı MHP Genel Başkan Yardımcısı Çankırı Milletvekili Dr. Pelin Yılık, MHP Çankırı Belediye Başkan adayı İsmail Hakkı Esen, MHP Yapraklı Belediye başkan Adayı Ömer Güngör  ve Ankara'da yaşayan Yapraklılılar katıldı.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2024, 03:08
YORUM EKLE
YORUMLAR
Gerçek TUHTLU
Gerçek TUHTLU - 2 ay Önce

Çok güzel hareketler bunlar. Birlikten kuvvet doğar.

orçun
orçun - 2 ay Önce

Siz kimsiniz yazlıkçılar Yapraklı nın işine karışmayın bıktık artık sizden biz sorgunu sıcağını biz yaşıyoruz bırakın da ilçemizin nasıl yönetileceğine kim yöneteceğine burada daimi yaşayanlar karar versin .Sizin sözünüzle af edersiniz gitmeyiz.

Hakikat
Hakikat - 2 ay Önce

Nasıl oluyo anlamadım bi CHP bi MHP bi Akp hepsinin arkasında nasıl olunuyor yeni mahalledeki ülkücüler CHP ye oy atacak yani Allah Allah federasyon baya kendini aşmış bravo

SIRADAKİ HABER