banner198

Federasyon Başkanı Yaman Yapraklı Yılın Enleri Ödül Gecesini değerlendirdi!

Yapraklı Dernekler Federasyonu Genel Başkanı İsa Yaman, bu yıl ilk kez düzenlenen Yapraklı Yılın Enleri Ödül Törenini değerlendirdi.

Federasyon Başkanı Yaman Yapraklı Yılın Enleri Ödül Gecesini değerlendirdi!
banner145

Yapraklı Dernekler Federasyonu Genel Başkanı İsa Yaman, bu yıl ilk kez düzenlenen Yapraklı Yılın Enleri Ödül Törenini değerlendirdi.

Çankırı’nın Ankara’da güçlü sivil toplum kuruluşları arsında yer alan Yapraklı Dernekler Federasyonu,  Yapraklı’ya değer katan ve başarıları ile hizmet eden bürokrat, iş insanları ve diğer birçok kategoride kişilerin ödüllendirildiği gece, Ankara İvedik Organize Sanayi Bölgesi konferans salonunda gerçekleştirildi.

Gecenin sonunda başkan İsa Yaman çocuklarıyla birlikte programı canlı yayınlayan Çankırı Postası TV kanalımızın yayınına katıldı. Genel Yayın Yönetmenimiz Ercan Şeker’in sorularını yanıtlayan Yaman, “ Ön planda ben olduğum için gecenin mimarı olarak görünüyorum. Ama bu yapının arkasında, bu organizasyonun arkasında yönetim kurulu var. Arkadaşlarıma tek tek teşekkür ediyorum. Çok güzel bir başarıya imza attılar.  Çankırı federasyonları arasında ilk kez yapılmış, ilk olmasına rağmen de belki görünmeyen birkaç hatası olmuş olabilen bir etkinlik oldu. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.” dedi.

Konuşmasını sürdüren Yaman, “Burada amacımız şuydu. Memleketine hizmet eden, hemşerilerine destek olan iş adamlarımızı, kurum yetkilerimizi, bürokratlarımız onore etmekti. Biz de başardığımıza inanıyoruz. Tabi ki gelen misafirlerimizin hepsi en değil mi? Tabi ki hepsi birbirinden en. Ama yalnızca bir kısmını bu sene onore edebildik. İnşallah bu geleneksel olarak devam edip her yıl onore etmeye devam edeceğiz. Bunu da devamı gelecek inşallah. Güzel bir şey olduğunu düşünüyorum. Federasyon olarak etkinliklerimizin devamı olacak. Önümüzde yine başka planlarımız var. İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun diyorum “ şeklinde konuştu.

Ödül verme fikrinin nasıl doğduğunu anlatan Yaman, “Bu ödül fikri şöyle doğdu. Şimdi kurumdaki amirlerimiz, iş adamlarımızla biz halkımız arasında bir köprüyüz. Federasyonumuzun bir bütçesi yok. Halkımızın zor zamanında Allah razı olsun hayırsever iş adamlarımız aracıyla onlara destek oluyoruz. Hastanede veya başka kurumlarda işi düşenler, köylerine hizmet anlamında kurumlarla arasında bir iletişim bozukluğu olanlarla biz köprü vazifesi görüyoruz. Şimdi bu köprü vazifesi görürken köprünün diğer ucundakiler her türlü yardımda bulunuyor. Ve biz de onlara bir teşekkür etmemiz lazım. Bunun da en güzel yolu onore etmekdir diye düşündük. Böyle bir programda kendilerini onore ettik, teşekkürlerimizi ettik. Hem halkımız adına, hem şehrimiz adına, hem de federasyonumuz adına borcumuzu ödedik gibi bir şey oldu.”

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2023, 21:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER