banner198

Ünal STK'larla buluştu!

AK Parti Çankırı Milletvekili Aday Adayı Alpay Ünal, Çankırı’daki sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile buluştu.

Ünal STK'larla buluştu!
banner145

 AK Parti Çankırı Milletvekili Aday Adayı Alpay Ünal, 22 Mart Pazar günü Koç Otel’de düzenlenen “Sivil Toplumla El Ele Birlikte Başaracağız.” temalı kahvaltılı toplantıda Çankırı’daki sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile buluştu.

 

Esnaf temsilcilerinden yardım kuruluşlarına meslek gruplarından spor temsilcilerine kadar geniş bir kitleyi buluşturan davet Alpay Ünal’ın açılış konuşması ile başladı.

 

Konuklarına hoş geldiniz diyerek sözlerine başlayan Alpay Ünal “ Herbirinizi saygıyla sevgiyle selamlıyorum… Sizler Çankırı’daki sivil toplum kuruluşlarımızın temsilcileri olarak, Çankırı’nın sahiplerisiniz. Kiminiz esnafı, kiminiz iş dünyasını, kiminiz meslek gruplarını, kiminiz yardım kuruluşlarını temsil ediyorsunuz. Kısacası siz Çankırısınız. Kentimizin geleceği için, şehrimizin geleceği için en çok karar verme hakkı olan sizlersiniz. Çünkü bu kentin geleceği en çok sizleri ilgilendiriyor. Ben de bir kardeşiniz olarak, Çankırı’nın bir çocuğu olarak, Bir Çankırılı olarak ve bir sivil toplum gönüllüsü olarak karşınızdayım. Ben de bir gönüllüyüm, ben de şehrimin sevdalısıyım, bende ülkemin sevdalısıyım, ben de bu toprakların sevdalısıyım, ben de Çankırı’nın sevdalısıyım, işte bu yüzden ben de, bir sivil toplumcu olarak önce gönüllere talip oldum.” dedi.

 

Ünal,” Hiç şüphesiz ki kalplere sevgiyi koyan Allah’tır. Çankırı’da yaşayan herkesin ,her kesimin tek tek kalbine dokunmak için, sevgi köprüleri kurmak için azami gayret göstereceğimden emin olabilirsiniz.Hepinizden Allah razı olsun. Sağolun var olun.” şeklinde konuştu     

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2015, 02:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER