banner198

Boşanan çift ve yakınları arasında sokak kavgası! Utandıran anlar kamerada...

Çankırı'da boşanan S.Ç. ile M.Ç. ve yakın aile bireyleri arasında mal paylaşımı nedeniyle çıktığı iddia edilen kavgada 3 kişi gözaltına alındı.

Boşanan çift ve yakınları arasında sokak kavgası! Utandıran anlar kamerada...
banner145

Çankırı'da boşanan S.Ç. ile M.Ç. ve yakın aile bireyleri arasında mal paylaşımı nedeniyle çıktığı iddia edilen kavgada 3 kişi gözaltına alındı. Sokak ortasında yaşanan ve M.Ç. adlı kadın ile yakınlarının darbedilerek yerlerde sürüklendiği kavga anı cep telefonu kamerasına yansıdı.

Dün öğle saatlerinde Buğdaypazarı Mahallesi Şehit Eyüp Gönen Caddesi üzerinde yakın zamanda ayrılan ve bugün resmi olarak boşanan S.Ç. ile M.Ç., mal bölüşümü için bir araya geldi.

Sokak ortasında birbirlerine girdiler -

Çiftlerin yakınlarının karışmasıyla kısa sürede tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen olayda kameraya hoş olmayan görüntüler yansıdı. Altı kişinin karıştığı kavgayı komşular güçlükle ayırabildi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Tesadüfen sokaktan geçen  bir vatandaşın cep telefonuna yansıyan kavgada S.Ç, O.Ç, T.G. gözaltına alındı. Şüphelilerin gözaltındaki işlemlerinin sürdüğü belirtildi.

Vali Ayaz’dan Açıklama: Adli Süreç Hassasiyetle Takip Edilmektedir

Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, Yaşanan kavgayla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Vali Ayaz, yaptığı açıklamada, "Bugün sosyal medyada yer alan kadına şiddet görüntülerinde şiddet uyguladığı görülen şahıslar gözaltına alınmış olup adli süreç hassasiyetle devam etmektedir. Yaralı vatandaşlarımızın genel durumları iyi olup gelişmelerle ilgili detaylı açıklama bilahare yapılacaktır" ifadelerini kullandı.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2021, 14:34
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kimoki San
Kimoki San - 3 yıl Önce

İptidai olmak bu olsa gerek, yazıklar olsun. Sorsan Anadolu irfanı, iffet, namus, vatan, millet ve Sakarya sarf-ı kelamını eksik etmeyen güruhun menfaat çakışması. Ama bunlar daha iyi günler...

Osman Eroğlu
Osman Eroğlu - 3 yıl Önce

Mal canın yongası derler haketmedigi düşüncesi varsa zor gelir yinede hemşerilerim bulacaklardır ortayol geçmişolsun

SIRADAKİ HABER