banner198

Çankırı’da alkollü şahıs köy evini canlı yayında ateşe verdi!

Çankırı’nın Ilgaz ilçesi Onanç köyünde M.U. isimli şahıs alkolün etkisiyle köy evini yaktı.

Çankırı’da alkollü şahıs köy evini canlı yayında ateşe verdi!
banner145

Ilgaz’da alkollü şahıs köy evini canlı yayında yaktı!

Çankırı’nın Ilgaz ilçesi Onanç köyünde M.U. isimli şahıs alkolün etkisiyle köy evini yaktı. Sosyal medya hesabından canlı yayın açan M.U. “Vallahide billahi de yakıyorum. Çankırı Onanç köyünü cayır cayır yakıyorum. Benim üzerime oyun oynayan insanlara lanetler olsun.” dedi.

Olay Saat 01.00’da Ilgaz Onanç köyünde meydana geldi. Alkollü olduğu iddia edilen M.U. isimli şahıs sosyal medya hesabından canlı yayın açarak köy evini tutuşturdu. Yangın sırasında alevler karşısında şişe tokuşturma sesi gelen şahıs yangının büyümesi için odalara odun serpiştirdiği görüldü. Büyük tüpün olduğu odadaki yatakları da ateşe veren şahıs, “.Şu an yaptığım evi yakıyorum. Benim üzerime çok büyük Onaç köyünde şike oynanıyor. Ve Onanç köyündeki evimi yakıyorum. Şu anda aldım ateşi de kapıma tepiyorum, evimin içine tüpün içine atıyorum ateşimi. “ ifadelerini kullandı.

Sin Kaflı küfürler savuran şahıs, “Yakacağım. Bu evi, köyü her şeyi yakacağım. Benim üzerime 1. 5 senedir şike oynanıyor. Ve bu akşam evimi yakacağım. İnsanoğlunun dengesiyle, şerefiyle, gururuyla, haysiyetiyle bu kadar oynanmaz. Yansın arkadaş, yansın.  Hiç umuruma gelmez, nere yanarsa yansın.” şeklinde konuşmalarına devam etti.

M.U.  “ Ben ‘yakacağım’ dedim yaktım. İsteyen Jandarmayı arasın. Yaktım abi, yaktım. Yapacak bir şey yok. Yanıyor alev, alev yanıyor. ‘Yakacağım’ dedim yaktım, bunun ötesi yok. Alev her yerini sarsın sıkıntı yok. Vallahi hiç sıkıntı yok. Yansın arkadaş, yansın boş ver. Arayın, 112’yi de arayın, Jandarmayı da arayın, Polisi de arayın.” diyerek şişe tokuşturdu.

Köylülerin ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ilgaz İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu yangın kontrol altına alındı. Yangında M.U’nun bahçe evi ve komşu K.K.'nın iki katlı evi tamamen yandı. komşu K.K'nın M.U'dan şikayetçi olduğu öğrenildi.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2023, 17:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER